Demokrat Zafer

Akkuş; TABELAYI SÖKÜNCE SORUN BİTTİMİ!!!

Dün gerçekleşen Gemlik Belediye Meclisi Şubat Ay’ı ilk oturumunda söz alan İyi Parti Gurubu sözcüsü Sedat AKKUŞ Küçük Kumla Spor sahasının kullanılamaz halde olduğunu dile getirdi.
Konu ile ilgili açıklama şu şekilde;

KÜÇÜK KUMLA SPOR SAHASINDA İLGİNÇ OLAY

Kumlalı vatandaşlarımızın ilettiği ve benimde bir hayli ilginç bulduğum bir konuyu belediye meclisi gündemine getirmek istiyorum.
2 yada 3 yıl kadar önce Küçük Kumla Spor sahası Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik Belediyesi’nin elinden alındı ve burada artık hizmeti ben vericem diyerek Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kendi tabelaları asıldı. Tabi bu spor sahası Gemlik Belediyesi kontrolünde iken çalışan bir personel vardı ve hizmet akışı sağlanıyordu. Bursa Büyükşehir Belediyesi burayı aldıktan sorna ne oldu peki personel konulmadı dolayısıyla hizmette verilmedi.

BİR KAÇ YIL İÇİNDE SAHA TANINMAZ HALE GELDİ

Küçük Kumla Spor sahasını yerinde inceledik Bursa Büyükşehir Belediyesi bu sahayı devir aldıktan sorna geçen 2 sene içerisinde sahanın geldiği durumu fotoğrafladık buyrun arkadaşlar sahanın içi bakımsızlıktan bir karış çamur olmuş durumda, tuvaletlerde ne cam kalmış ne çerçeve, Bursa Büyükşehir Belediyesi burayı o kadar gözden çıkarmış o kadar atıl durumda bırakmış ki soyunma kabinlerinin içini bile yakmışlar.

KONUŞMAMIN BAŞINDA Kİ “İLGİNÇ” KISMINA DAHA YENİ GELİYORUZ

Sevgili meclis üyeleri konuşmamın başındaki “ilginç” kısmına daha yeni geliyoruz;
Tabi Spor sahasını zaman içerisinde bu halde görmeye başlayan Kumla halkı Bursa Büyükşehir Belediyesini arayarak gelin burayı bir elden geçirin eskisi gibi buraya bir personel koyun bu hali ile artık burada spor yapılamıyor diyerek defalarca aramışlar. Uzun bir süre sonra yani bir ay önce kadar Bursa Büyükşehir Belediyesinden yetkili arkadaşlar geliyorlar ve ne yapıyorlar biliyormusunuz işte ilginç olan kısımda burası sadece ve sadece Bursa Büyükşehir Belediyesinin tabelasını söküyorlar ve alıp gidiyorlar.

TABELAYI SÖKÜNCE SORUN ÇÖZÜLMÜŞ MÜ OLUYOR

-Peki burada ki Ak partili arkadaşlara soruyorum tabelayı sökünce sorun çözülmüş mü oluyor?
-Vatandaşın parası ile yapılmış tesisi bu duruma getirmek israf değilmidir?
-Bu sahada Kumla gençlerinin spor yapması en doğal hakları değilmidir?
-Milyonluk bu tesisi bu halde bırakmak vatandaşın parasını çöpe atmak değilmidir?

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ