Demokrat Zafer

BAL-GÖÇ’te büyük bayramlaşma

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ), dernek binasında bayramlaşma programında buluştu. Bayram buluşmasında konuşan BAL-GÖÇ Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan herkesin bayramını tebrik ederken, “Birlik ve beraberliğin tesisi için var gücümüzle çalışacağız.”dedi.

BAL-GÖÇ’te büyük bayramlaşma

enbursa.com Haber: Merve ÇEVİK Kamera: Emre ÇELİK

BAL-GÖÇ’ün dernek binasında gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, TBMM Grup Başkanı ve İYİ Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr.İsmail Tatlıoğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Ahmet Kılıç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı.

BAL-GÖÇ Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan, birlik beraberlik mesajları verirken, “Bayram bizim için çok önemli. 3 Temmuz’da genel kurulumuz oldu. Bizler için önemli olan Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği. Bizler bu milletin mensubuyuz. İnşallah önümüzdeki daha nice güzel günlerde birlikte oluruz. 3 Temmuz’da yarışır, 4 Temmuz’da kucaklaşırız sloganımıza uygun olarak camiamızın birlik ve beraberliğinin tesisi için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ