Demokrat Zafer

Yeni yılda sağlık ve zindelik için Tchibo yanınızda

Tchibo, size hem ruhen hem de bedenen iyi hissettirecek ürünlerini bir araya getirdiği teması “Yeni Yılda Sağlık ve Zindelik” ile, yeni başlangıçlar ve hedefler için enerjinizi yeniliyor.

Her hafta yenilenen temalarıyla birbirinden fonksiyonel ve şık ürünler sunarak müşterilerine farklı alternatifler sunan Tchibo; “Yeni Yılda Sağlık ve Zindelik” temasıyla yeni başlangıçlar için senenin en ideal zamanında size eşlik ediyor.

Sıcaklığı ve konforu hisset

Tchibo, pratik ve hızlı ısınma sağlayan ürün alternatifleriyle soğuk havalarda vücut ısınızı ve konforunuzu koruyor. 6 farklı sıcaklık ayarına sahip elektrikli battaniye, aşırı ısınmaya karşı koruma sağlayan fonksiyonu ve yumuşacık kılıfıyla birlikte temanın yıldız ürünlerinden. Ense, omuz ve sırt kısımlarını saran ergonomik tasarımlı sırt ısıtıcı yastık, çıtçıtlı ve uzunluğu ayarlanabilir bel kemeriyle ideal tutuş ve rahatlık sağlıyor. Mini sıcak su torbası, gittiğiniz her yere kolaylıkla götürüp kullanabileceğiniz son derece kompakt bir ürün. Vücuda ve her harekete mükemmel uyum sağlayan kılıflı sıcak su torbası, özellikle boyun, omuz, kol ve bacak çevresindeki kas ağrılarını gideriyor. Üzerindeki tatlı kedi tasarımıyla dikkat çeken sıcak su torbası da boyun ve omuz bölgelerini sıcak tuttuğu gibi aynı zamanda ideal bir yatak ısıtıcı.

Hem vücudunuz hem ruhunuz yenilensin

Sağlıklı ve zinde bir yaşam için öncelik her ne kadar düzenli spor yapmak olsa da bu süreçte hem bedeni hem de zihni dinlendirmek bir o kadar önemli. Kasılmaları, ağrıları ve tutulmaları etkili bir şekilde gideren duo masaj topu, kasları hem rahatlatmak hem de yenilemek için kullanılabilen masaj çubuğu; spor öncesi, esnası ve sonrasında size destek olacak pratik yardımcı ürünler. Yumuşak, orta ve sert olmak üzere farklı sertlik dereceleriyle gelen stres topu, sıkma ve bırakma eylemiyle el becerilerini geliştiren fiziksel bir çalışma olmanın yanında zihinde yer alan tüm stresi dışarıya atmanızı da sağlıyor. Konfor ve rahatlığı bir araya getiren sürdürülebilir flanel pijama takımı ve ense kaslarının yükünü hafifletip rahatlatan boyun yastığı ile de yoğun bir günün ardından rahatlayıp kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

Ürünlerin isimleri ve fiyatları

667331            Elektrikli Battaniye 3.299,00TL

619509            Sırt Isıtıcı Yastık 2.099,00TL

667478            Mini Sıcak Su Torbası 399,00TL

667470            Kılıflı Sıcak Su Torbası 749,00TL

672590            Sıcak Su Torbası 849,00TL

666846            Duo Masaj Topu 249,00TL

666952            Masaj Çubuğu 349,00TL

666852            3 Adet Stres Topu 349,00TL

654254            Kadın Pijama, Pazen/Örme 899,00TL

667369            Viskoelastik Boyun Yastığı 549,00TL

https://www.tchibo.com.tr/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ