Demokrat Zafer

Tchibo ile doğayı keşfetme zamanı

Isınan havalarla doğanın tadını çıkarmanın tam zamanı diyen Tchibo, yeni temaları ile bisikletiyle yeni rotaların keşfine çıkmak ve piknik keyfi yapmak isteyenlere sesleniyor.

Sürekli yenilenen temalarıyla müşterilerine farklı alternatifler sunan Tchibo, konfor ve şıklığın bir araya geldiği “Rahat Yaz Stilleri” ve keyifli bir bisiklet deneyimine yardımcı olacak ürünlerin buluştuğu “Doğada Keşif Zamanı” temalarıyla açık havanın tadını doyasıya çıkarmanız için yanınızda.

Piknik zamanı

Isınan havalarla birlikte piknik yapmanın, doğanın tadını doyasıya çıkarmanın vakti geldi. Dayanıklı, temizlemesi kolay soğutucu sepet ve çanta, sıcak havalara karşı yiyeceklerin tazeliğini uzun süre muhafaza ediyor. Sızdırmayan portatif çay şişesi, çift kat duvar yalıtımı sayesinde içeceğinizi çeşidine göre soğuk veya sıcak tutuyor. Taşıma kutusuyla yanınızda rahatça taşıyabileceğiniz piknik servis seti ve plastik pipetler, dayanıklı piknik tabağı, su geçirmez ve kir tutmaz alt yüzeye sahip piknik örtüsü; yazın en keyifli aktivitesinin vazgeçilmezleri.

Pedallarla doğada keşif zamanı

Canlanan doğanın güzelliğini bisiklet sürerek keşfetmeyi tercih edenlerdenseniz ihtiyaç duyduğunuz bisiklet ekipmanlarının tümü Tchibo’da. Su geçirmez gidon çantasını çıtçıt düğmesi sayesinde hem bisiklete kolayca takıp çıkarabilir hem de sırtınızda rahatça taşıyabilirsiniz. Sağlam ve esnek led zırhlı kablo kilit, kişiye özel 4 haneli sayı kombinasyonu oluşturuyor. Kompakt boyu sayesinde kolay saklanan bisiklet aleti, yıldız tornavidadan şişe açacağına kadar 18 farklı fonksiyona sahip. Reflektörlü ve hava koşullarına dayanıklı oluşuyla dikkat çeken bisiklet sabitleme kayışı ise bisiklet bagajınızdaki eşyaları gönül rahatlığıyla taşımanızı sağlayacak. Güzel havaların ve doğanın keyfini bisikletinizle çıkarırken vücudunuzun su ihtiyacını karşılamak için yanınıza matara almayı da unutmayın.

Yazdan ilham alan rahat bir stil

Tchibo’nun yeni temasının zamansız, şık ve rahat parçalarıyla yazın canlılık ve ferahlığını gardıroplarınıza da taşıyın. Pamuklu ketenden üretilen tişört, viskon kumaşı sayesinde konforlu ve hava geçirgen yapısıyla pike jersey tişört, mevsimin olmazsa olmazlarından. Yazı yansıtan desenleriyle temanın göz alıcı parçası palazzo pantolon ve sürdürülebilir streç pantolon, elastan kumaşı sayesinde formu korurken yüksek giyim konforu da sağlıyor.

Yaz stilinizin ışıldayan detayları

Işıltınıza eşlik edecek aksesuarlarla kombininize renk ve zarafet katabilirsiniz. Altın ve inci detaylarının bir araya geldiği tatlı su incili bileklik ve kolye, zamansız parçaları tercih edenlerin favorisi olacak. Çıkarılabilir inci opsiyonuyla klasik bir halka küpe olarak da takılabilen kullanışlı inci küpe, sadelik ve şıklığın buluştuğu tatlı su incili küpe, zarif tasarımıyla her kombine ince bir dokunuş getiren boncuk küpe, yaz stilinizi tamamlamaya hazır. Çevre dostu bir tasarıma sahip mini çanta ise mevsimin enerjisini yanında taşımak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday.

Ürünlerin kodları ve fiyatları

658560              Soğutucu Sepet

658562              Soğutucu Çanta

612518              Portatif Çay Şişesi

657789              Piknik Servis Seti

657792              Plastik Pipetler

657791              Piknik Tabağı

609589              XL Piknik Örtüsü, Turuncu

637696              Fonksiyonel Bisiklet Aleti

645111              2si 1 Arada Gidon Çantası

658559              Led Zırhlı Kablo Kilit

627895              Matara

662477              Kadın Üst

662361              Pike Jersey Tişört

662267              Streç Pantolon

662317              Palazzo Pantolon

658590              Bileklik FJ Tatlı Su İncili

664680              Kolye FJ Tatlı Su İncili

652250              Küpe Kreole FJ Çıkarılabilir İnci

658602              Küpe Hoop FJ Tatlı Su İncili

658593              Küpe Hoop FJ Altın Kaplama Boncuklu

662449              Mini Çanta

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ