Demokrat Zafer

Basın, milletin müşterek sesidir.

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer TOPRAKÇI ‘nın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili yaptığı Basın Açıklaması;
Özgür, objektif ve ilkeli basın; toplumların gelişmesinde büyük bir paya sahiptir. Ülkemizin ve ilçemizin gelişmesinde çok değerli katkıları olan basın mensuplarımız, her koşulda büyük bir fedakarlıkla kamuoyunu bilgilendirmeye devam etmektedir.
Basın mensuplarımız yaptıkları haberlerle toplumsal duyarlılığa her zaman katkıda bulunmuş ve kamuoyunu gelişmelerden haberdar ederek çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürütülmesine destek olmuştur.
Ülkemizin içinde bulunduğu zor dönemlerde göstermiş oldukları mücadeleden dolayı ayrıca teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyoruz.
Milletimizin gören gözü, işiten kulağı olan ve güç koşullarda bile gece gündüz demeden görev yapan başta il ve ilçemiz basını olmak üzere, tüm değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak sağlık ve başarılar temenni ediyoruz.


Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘ün de dediği gibi “Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ