Demokrat Zafer

DSP BÜYÜKŞEHİR VE 17 İLÇE İÇİN İDDİALI HAZIRLANIYOR

Demokratik Sol Parti (DSP) Bursa İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Büyükşehir ve 17 ilçenin tamamında kendi adaylarını çıkardıklarını vurgulayarak, iddialı hazırlandıklarını söyledi. DSP Bursa İl Binasında, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Bayram’ın yanı sıra Keles Adayı Ahmet Alpagut, Yıldırım Adayı Mehmet Tuncer, Orhaneli Adayı Cihan Özen, Gemlik Adayı Erkan Cebeci, Osmangazi Adayı Mehmet Seskır, Kestel Adayı Hayriye Yılmaz, Orhangazi Adayı Nurdan Bilgin ve Gürsu adayı Osman Murat Yoluk ile bir araya gelen İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, iddialı hazırlandıklarını vurguladı.

Nilüfer İlçesinde Feride Çınarkes, Mustafakemalpaşa’da Salim Demiray, İznik’te Sadettin Arı, Karacabey’de Taner Çınarkes, Büyükorhan’a Hasan Dursun, İnegöl’de Onur Özaydın, Harmancık’ta Öznur Tosun ve Yenişehir’de Hatice Çay ile seçimlere katıldıklarını açıklayan Hüseyin Cahit Akıncı, her bir adayın on ilke, on hedef ve on reform projesiyle seçimlere girdiğini belirtti. Dürüst, şeffaf, katılımcı, halka, yargıya hesap veren halkçı belediyecilik ilkeleriyle yola çıktıklarını vurgulayan Akıncı, Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerin sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bildiklerini savunarak, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan adayları ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte tam kadro sahada olduklarını söyledi.

DSP İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, “Bursa’nın gurur duyacağı projelere imza atan bir Bursa için DSP adaylarına oy isteyeceğiz. İl ve ilçelerde hem projelerimizi anlatmak hem de halkçı belediyeciliği tanıtmak için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ