Demokrat Zafer

“Milliyetçi Kadrolarla Milli Projeler Hayat Bulacak!”

Gürsu’da seçim bürosunun açılışında Cumhur ittifakı ortaklarından MHP’de gövde gösterisi! Atatürk Caddesi üzerinde Kurtuluş Camisi’ne komşu olan seçim bürosunun açılışına MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Milletvekili adayları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve partilerden oluşan 400 kişi katıldı. Milletvekili adaylarından Ayhan Önal’ın seçim bürosunun açılışında kalabalık büroya sığmayınca caddenin bir kısmı trafiğe kapatıldı.

İlçe Başkanı Tahir Akdağ davetlilere hitaben yaptığı selamlama konuşmasından sonra söz alan Milletvekili adayı Ayhan Önal; “Uzun ve meşakatli bir yolculuğa çıkıyoruz. 14 mayısta bir oy Reise bir oy MHP’ye vermenizi istiyoruz. Teröristbaşı Öcalan ve uzuntılarının bu şehirde meydanlara heykellerinin dikilmesini istemiyorsanız, bebek katili Demirtaş’ın salınmasını istemiyorsanız, dış ülkelerin kuklası Kavala’nın salınaverilmesini istemiyorsanız, FETÖ istihaklılarının hapisten çıkmasını istemiyorsanız işte kale gibi duran MHP kadrolarına oy vereceksiniz. Cumhur İttifakı ile gücüne güç katan Türkiye’nin göz bebeği İHA,SİHA, Kızıl Elma, İnsansız Muharip Uçak, Uçak Gemisi, Tank, Helikopter gibi savunma sanayi projelerinin geliştirilmesi, Gaz ve Petrol gibi yer altı zenginliklerimizin gelişmesi ve çıkartılması, Milli Tarım Politikalarının yeşermesini istiyorsanız sizin adresiniz MHP olmalı.” dedi.

MHP Milletvekili adayı Muhammet Tekin’in konuşmasında davetliler heyecanlanarak sık sık sloganlar atıldı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman; “Ülkenin şuan yaşadığı sıkıntıları hepiniz görüyorsunuz. Kurulduğu gün 6+1’li Masa dedik. Aralarına HDP’yi alarak bizim 1,5 yıl önce tespit ettiğimiz durumu tescil ettiler. Bakanlıkları kendi aralarında her partiden bir yardımcı atayarak paylaşmışlar. Bu Zillet İttifakı gölgesinden korkuyor, ülkeyi nasıl yönetecek! 14 mayısta milletimizin vicdanı Cumhur İttifakı’na güç verecektir.

Büyükataman, “Bu seçim bundan önceki seçimlerden çok daha önemli ve hayati hale geldi. Türkiye üzerinde asırlardır hesap kitap yapan çevreler adeta 14 Mayıs’ı bir rövanş gibi görüyorlar. Bu ülkeyi sahipsiz zannedenlere 14 Mayıs’ta bu necip millet bu güne kadar olduğu gibi yine sandıkta demokratik yollarla iradesine ipotek konulamayacağını bir kez daha gösterecek. Bu ülkede yaşayan 85 milyon insan sanki kendi geleceğine karar verme melekesine sahip değilmiş gibi bu seçimle alakadar olmayan kendilerine göre bir tablo oluşturmak adına ne kadar Türkiye hasmı çevre varsa bu seçimlerle alakalı yoğun bir gayret ortaya koyuyorlar. Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere aklınıza gelen bütün hasımlar 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’ı alaşağı edebilmenin hesapları içerisindeler. Bu çevreler 14 Mayıs’ta kendilerine uşaklık yapacak bir parlamento oluşumunu temin için her türlü gücünü seferber etmiş vaziyetteler. Bu milletin iradesine kimse ipotek koyamaz. Biz bize yakışanı bu güne kadar olduğu gibi yine birlikte yapacağız. Kim bin yıllık kardeşlik hukukumuzu alevisin, sünnisin, doğulusun, batılısın diye dinamitlemeye çalışırsa çalışsın bizler yine bu güne kadar olduğu gibi bu ülkede yaşayan 85 milyon insanı Cenab-ı Allah’ın yarattığı mukaddes gözüyle görerek hepsini bağrımıza basacağız. Hepsiyle birlikte yol yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ