Demokrat Zafer

LANET OLSUN ÜLKEMİZİ ORTAÇAĞ ANLAYIŞI VE FAŞİZM YÖNTEMLERİ İLE KARANLIĞA GÖMMEK İSTEYENLERE.

Geçmiş dönem PM Üyesi Güler Buğday makalesinde;

Yazdıklarımın çok okunup korkudan ve iktidarın zulmünden çekinilerek az beğenilip sınırlı yorumla katkı konulmasını anlıyorum.
Ancak korkunun ecele faydası yok.
Bizler her gün daha fazla azgınlaşan ve dayatılan baskılara ne kadar sustukça veya “aman karışmamayayım benim başıma bir şey gelmesin…” mantığı ile başımızı kuma gömdükçe iktidar resmen hiçbir kural tanımadan resmen darbe yapıyor.
Yıllardır ülkemizin tüm kurumlarını ele geçiren liyakatsiz ve bağnaz tarikat ve cemaatlere teslim eden ve çağdaş eğitim yerine “dindar nesiller yetiştireceğiz” diye çocuklarımızı ve gençlerimizin beynini yıkayanlar amaçlarına ulaştılar.
Tarikat ve cemaatler devlet ve iktidarın desteği ve haksızlıkları ile en büyük holdinglerden daha fazla maddi olanaklara ve güce sahip oldular.
21 yılda iktidarla birlikte ülkemizdeki en başta eğitim sistemini çağ dışı bir anlayışla ve merdiven altı uygulamalarla çocuklarımızın beynini yıkadılar.
Dinci ve gerici uygulamalarla dindar nesil yerine çağ dışı anlayışı egemen kılıp kindar nesiller yetiştirdiler.
Her şey hepimizin gözleri önünde oluyor ama bizler sustukça veya iktidarın haksız suçlamalarına ses çıkarmadıkça ülkemizi yaşanmaz hatta nefes alınamaz bir konuma getiriyorlar.
Bizlerde farkında olarak veya olmayarak meydana gelen ve asla kabul edilmesi mümkün olmayan hilafet gösterilerine, ırkçı ve faşist uygulamalara ve gençler arasında çağdışı işkence ve uygulamalara tanık oluyoruz.
Sevgili Dostlar Yoldaşlar ve Canlar,
Yıllar önce sağcı ve gerici tüm iktidarlar, varlıklarını inkâr için Kürt kimliğini tanımayan ve “Kart; Kurt” gibi aşağılık tanımlamalarla adeta kendileri yok saydılar.
Kürt Yurttaşlarımıza ve seçilmiş temsilcilerine her türlü haksızlığı ve hukuksuzluğu reva görürlerken haksız hukuksuz görevden alıp kayyum atarlarken bizlerde ne yazık ki bu rezilliği sadece izledik.
Yine yıllarca ülkemizin çağdaş ve kadını erkekle eş sayan onurumuz olan Aleviler üzerinde iğrenç ötesi suçlama ve aşağılamalarla beyinleri yıkadılar.
Hala bu anlayışlarını gizli kapaklı devam ettirip “CEM EVLERİNİN” ibadethane olduğunu kabul etmeyerek ve adeta din dışı ilan ederek Aleviler üzerinde baskı kuruyorlar.
Ne yazık ki en çok bu hatalara karşı çıkması gereken CHP’de bile bu durum sorun olmaya devam etmektedir.
AKP ve yancısı MHP demokrasi düşmanı tavırları ile ülkemizi çadır devleti yöntemleri ile anayasa ve yasa tanımadan keyfi ve faşist anlayışları ile yönetmek için Anayasayı yok sayarak rejim krizi yaratıyorlar.
Bu anlayıştan güç alan ve haksızlıklardan ve kirli düzenden beslenen beyni yıkanış gençler inanılmaz bir olaya sebep oluyorlar ama benim ülkemde bu barbarlıktan kıyamet kopmuyor.
Hatta CHP’nin sürekli kahvaltılarda, yemeklerde, düğünde dernekte buluşup, çarşı-pazar gezip devrimcilik yapan milletvekilleri bile bu akıl almaz olayı gündemlerine alıp kıyameti koparmıyorlar!!!
Daha fazla uzatmadan Koç Üniversite yurdunda bir öğrenciye, ‘Kürt ve Alevi olduğu gerekçesiyle’ işkence yapılmasının inanılmaz bir durum olduğunu yazıp paylaşma ihtiyacını duydum:
Soruyorum sol/sosyal demokratlara daha doğrusu tüm “insanım” diyen yurttaşlara böyle bir durum karşısında ne yapmak zorundayız???
LANET OLSUN YEZİD’E !
Koç Üniversitesi yurdunda bir öğrenciye, “Kürt ve Alevi” olduğu gerekçesiyle işkence yapıldı, kemerle dövüldü, yüzüne ütü tutuldu:
Asla kabul edilemez ve üstü örtülemez, bu rezilce ve hiç hakları olmadan bu gencimize yapılan işkencenin:
“Alt ırksınız. İtlaf edilmeniz lazım. Köle olduğunuzu kabullenmelisiniz. İtaat etmek zorundasınız. Buradan gitmezsen seni öldürürüz” diyebilen ırkçı ve sapkın gençler bu rezilliğe imza attılar.
Olay şöyle gelişti:
Halk TV’den Dinçer Gökçe’nin haberine göre, TÜBİTAK birincilik ödülü sahibi üniversiteli F.B. 2 öğrenci ile kaldığı özel üniversite yurdunda dehşeti yaşadı.
F.B.’nin, kendileri ile kaldığı odadan ayrılmasını isteyen Hasan Ege K, bu kişiyi önce kemerle dövdü. Kızgın ütüyü F.B.’nin yüzüne yapıştırmaya çalışan Hasan Ege K.’nin yönlendirmesi ile Arda D. de oda arkadaşlarının yüzünü ve karnını kesici aletle kesti.
Bu iki gencin uygulamalarının IŞİD teröristlerinden yani dinci katillerden farkı var mı?
Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmış. Umarım sonuç alınır.
Öte yandan savcılık soruşturma dosyasına, 5 ayrı ses kaydının çözümü girmiş.
Kendisini odadan atmaya çalışan Hasan Ege K, F.B.’ye yönelik “Türkiye’nin, belli bir noktadan sonraki Doğusu olduğu gibi ateşe verilse…” diyor.
Lanet olsun böyle düşünen yaratıklara…
K, F. B.’nin etnik kimliği için, “Alt ırksınız. İtlaf edilmeniz lazım. Köle olduğunuzu kabullenmelisiniz. İtaat etmek zorundasınız. Seni bu odada istemiyoruz. Buradan gitmezsen seni öldürürüz ” ifadelerini kullanıyor.
(Dinçer Gökçe – Halk TV)
Şimdi soruyorum; en başta kendilerini solda tanımlayan ve sürekli konuşan tüm vekillerimize, bu rezilliği ve faşizmi neden gündeminize almadınız?
Neden TBMM’de kıyameti koparmadınız?
Genel merkezdeki ve illerimizdeki İl, İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve tüm yöneticileri bu olayı nasıl görmezden gelirsiniz?
Her türlü olanağı sunduğunuz kendi evlatlarınızı düşünün ve bu tehlikeli anlayışı uygulayan ve onlara bu istismar hakkını verenlere karşı daha ciddi mücadele edin.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ