Demokrat Zafer

DEVA BURSA; 2024’de Ekonomik Darboğaz Katlanacak! Tedbiri Elden Bırakmayın!

DEVA Parti Bursa İl Başkanı Tayfun Öztürk yaptığı açıklamada; “Yılın son günlerine yaklaştığımız bu dönemde, sizlere yeni bir umut, sevgi ve barış dolu bir yıl diliyorum. Geçmiş yılın bize kattıklarıyla birlikte, yeni yılın getireceği umutlarla dolu bir döneme adım atacağız.

Deva Partisi olarak, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da sizlerin desteği ve katkılarıyla birlikte şehrimiz ve ülkemiz için daha iyi bir gelecek inşa etmeye kararlıyız. Şehrimizin ve ülkemizin karşı karşıya kaldığı zorluklara karşı birlikte mücadele ederek, daha güçlü bir toplum ve daha adil bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.

Yeni yıl, bize umut dolu yeni başlangıçlar ve fırsatlar sunacak. Bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek, birlikte daha güçlü ve daha adil bir toplum inşa etme yolunda ilerleyeceğiz. Hep birlikte, daha aydınlık bir geleceğe doğru yürüme kararlılığımızı sürdüreceğiz.

Yeni yılın sağlık, huzur ve başarı getirmesini diler, birlikte daha nice mutlu ve başarılı yıllar geçirmeyi umut ederim.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ