Demokrat Zafer

İYİ Belediye Başkan Adayının Gündeme Getirdiği Sorun Asfaltlanarak Giderildi! Yüzler Gülüyor!

“Yenişehir Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi’nin (YEGAL) giriş kapısının bulunduğu cadde, aylardır belediye yöneticileri için utanç verici bir hal almaya devam ediyor. ” sorunu sosyal medya paylaşımıyla gündeme getiren İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ercan Özel, yetkililere teşekkür ederek; ” Okullar bölgesinde aylardır süren zulme son vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bizler müdahale etmeden önce uzun süren altyapı çalışmaları havaların güzel olduğu günlerde bile yapılmamış. Aylarca hem öğrencilerimiz, hem öğretmenlerimiz hemde servis şoförlerimiz bu plansız çalışmadan dolayı ciddi bir mağduriyet yaşamışlardı.
Geçtiğimiz hafta tam da bu saatlerde bölgeye gitmiş. Öğrencilerimiz ile birebir görüşmüş. Yaşadıkları sıkıntıları bizzat kendilerinden dinlemiştim. Evlatlarımızın yaşadığı zulme rıza göstermemiş ve yerel yöneticileri ellerinde ki tüm işleri bırakarak öncelikle bu bölgede ki sorunu bitirmelerini ve yol çalışmasına acilen başlamalarını istemiştim.
Bu haklı talebimiz sonrası belediye yöneticileri ve ekipler yaptıkları hatanın farkına vararak hemen bu bölgede çalışmaya başlamışlardı. Çok şükür artık bu bölgede öğrencilerimizin ve velilerimizin yüzleri gülüyor.
Yenişehir Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi (YEGAL) öğrenci ve velilerinden sabahtan bu yana yüzlerce telefon ve mesaj aldım.
“Aylardır hep dile getirdik. Öğrencilerimizin çektiği bu sıkıntıyı görmelerine rağmen hiç kimse birşey yapmıyordu. Sizi aradık hemen geldiniz. Sesimiz oldunuz. Hemen sorun giderildi. Allah sizlerden razı olsun. İyi ki varsınız” diyen ahde vefa göstererek bizleri arayan velilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Yapımda emeği geçen tüm çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ