Demokrat Zafer

Büyükataman’dan Yılmaz ve Özdağ’a: Biri ‘soytarı’ biri ‘ikiyüzlü’

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Öztürk Yılmaz ve Ümit Özdağ’ın MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye ve partilerine yönelttiği eleştirilere cevap verdi. Büyükataman, Yılmaz’ın ve Özdağ’ın sözlerini “soytarılık” ve “ikiyüzlülük” olarak nitelendirerek, liderlerine ve partilerine yapılan eleştirilere tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Öztürk Yılmaz ve Ümit Özdağ’ın MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye ve MHP’ye yönelik sataşmalarına cevap verdi.

Büyükataman, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada, Yılmaz’ın Bahçeli ve MHP’ye yönelik sözlerini “soytarılık” olarak nitelendirdi. Büyükataman ayrıca, ‘sözde milliyetçi’ olarak vurguladığı Özdağ’ın sözlerini ise “ikiyüzlülüğün daniskası” olarak adlandırdı.

Büyükataman, Bahçeli’nin Türklük şuurunu ve MHP’nin misyonunu vurgulayarak, eleştiri yapanları “ufakçı ve satılık zihin” olarak nitelendirdi ve onlara MHP’ye ve liderlerine saldırmanın haddi olmadığını belirtti.

Son olarak, eleştirilenlerin “Atatürk’ün ismini ağzına almanız istismar çabanızdan başka bir şey değildir.” diyerek, söz konusu eleştirilere karşı durdu.

MHP’li Büyükataman, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Türk devletinin ciddiyetinden habersiz, Milliyetçi Hareket Partisinin Milli duruşunu idrak edemeyen, devlet görevini eline yüzüne bulaştırıp kaçan Öztürk Yılmaz’ın Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli ve partimizle ilgili sözleri düpedüz soytarılıktır.

Ayrıca, Türk kelimesine dahi alerji duyan, Atatürk’ün CHP’sini kandile, Türk ve Türkiye düşmanı karanlık şebekelere teslim eden Kılıçdaroğlu ile gizli protokoller imzalayarak milletimizin iradesini pazarlayan sözde milliyetçi Özdağ’ın sözleri ise ikiyüzlülüğün daniskasıdır.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin taşıdığı Türklük şuuru, Milliyetçi Hareket Partisi’nin misyonu, Cumhur İttifakının duruşu, sizin ufakçı ve satılık zihninizin idrak edebileceği seviyenin çok ötesindedir.

MHP’ye ve liderimize saldırmak haddiniz değildir. Atatürk’ün ismini ağzınıza almanız istismar çabanızdan başka bir şey değildir.

Sizin piyonluğuna soyunduğunuz efendilerinizin de sizin de maskeniz 14 ve 28 Mayıs’ta bizzat Türk milleti tarafından düşürülmüştür.

Sinsi hesaplarınız her zaman olduğu gibi yine büyük Türk milletinin iradesiyle yerle bir olmaya mahkûmdur.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ