Demokrat Zafer

Konyalılar Yemekte Buluştu!

Burkonder- Bursa Konyalılar Derneği Yönetimi Başkan Musa Bozkurt ve yönetimi, organizasyonu ve dernek yönetiminden iş adamı Recep Terzioğlu finansörlüğünde bir araya geldi.

Bozkurt; “Bursa Konyalılar derneği 2019 yılında Konya sevdalısı dostlarımızla derneğimizi kurduk. Bu süreçte ekonomik krizlerin ve COVID salgınına rağmen derneğimiz bir çok projeye imza attı.
Bu yıl üçüncüsü düzenlediğimiz Şeb i Arus törenimiz hem Bursalılar hem de Konyalı hemşehrilerimiz tarafından beğeni ile karşılandı. Her üzerine koyarak devam ettiğimiz Şeb-i Arus törenine Akşehir değerimiz Nasreddin hocayı da ekledik. Hem çocukların hem de büyüklerin ilgi odağı oldu. Konya lezzetlerini Bursa’ya ve hemşehrilerimize unutturmamak adına tanışma kaynaşma yemekleri düzenliyoruz. Çanakkale, İstanbul, Konya ve deniz turu düzenleyerek hemşehrilerimizin birlikteliklerini artırıyoruz. Sporsal faaliyetlerde ise iki kez futbol turnuvası ve bu yıl voleybol turnuvası düzenlendik. Davet edildiğimiz tüm hemşerilerimizin iş yeri açılışlarına katılım sağladık. Bugünkü yönetim yemeğinde bugüne kadar yapılan etkinliklerin eksiklerini gidermek ve üzerine koymak için ne yapılabilir ve bundan sonrası için yapılacak etkinlikler masaya yatırmak amacıyla toplandık. ” dedi.

Başkan Musa Bozkurt “Konyalılar Günü” için çalışmalara başladığını söyledi. Bursa Konyalılar Derneği olarak hem Bursa’ya hem de Konya’ya değer katmaya devam edecek. Bozkurt; “Hemşehrilerimizin derneğimize manevi desteğini esirgemesinler. Biz elimizden geleni yapmaya hazırız.” diyerek sözlerini noktaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ