Demokrat Zafer

BEE’O Propolis Shot ile Babalarımızın Enerjisi Hep Yükseklerde!

Türkiye’nin ilk ve tek inovasyon ödüllü yerli Anadolu propolisi üreticisi BEE’O; Babalar Günü’nde, babasına enerjik ve keyifli hediyeler arayanlar için birbirinden değerli alternatifler sunuyor. Her an her yerde beslenmesine doğal yollarla katkıda bulunmak isteyen babalar için özel olarak geliştirilen shot’lar yaz aylarında da doğal bir bağışıklık destekçisi oluyor.

Babalar Günü’nde “Babamın enerjisi hiç bitmesin!” diyenlere BEE’O’dan Kudret Narı Kırmızı Ginseng Propolis Shot!

BEE’O Propolis, tek içimlik bu ürün ile ara öğünlere doğallık ve lezzet katıyor. Kudret narı, kırmızı ginseng, Anadolu propolisi karışımından oluşan ve ham bal ile tatlandırılmış olan BEE’O Kudret Narı Kırmızı Ginseng Propolis Shot zengin C vitamini içeriği ile babanızın günlük C vitamini ihtiyacınızı karşılıyor ve bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunu destekliyor.

BEE’O UP Çinko D3+C Vitaminli Propolis Shot ise günlük çinko, C ve D3 vitamini ihtiyacınızın tamamını tek bir şişe ile karşılarken, arıların mucizesi olan propolis ile babanızın gücüne güç katıyor. Her 50 ml’de içeriğinde 500 mg saf Anadolu propolisi, 10 mg Çinko Glukonat, 1000 IU D3 vitamini ve 1000 mg C vitamini bulunan, tek içimlik shot’lar halinde hazırlanan BEE’O UP Çinko D3+C Vitaminli Shot babanızın günlük beslenmesinde etkili bir gıda takviyesi olmak için şimdiden güçlü bir aday.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ