Demokrat Zafer

BARRATT LONDON HAYES VILLAGE PROJESİ’NİN YENİ AŞAMASI WATERSIDE APARTMENTS SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Ödüllü konut üreticisi Barratt London, Batı Londra’daki Hayes Village yenileme projesinin heyecanla beklenen yeni aşamasının başladığını duyurdu. Waterway Apartments, bu kış cezbedici atmosferi ve Grand Union Kanalı manzarasıyla 71 yeni konut sunacak.

2025 Yaz’ında tamamlanması planlanan ve geçtiğimiz ay özel olarak Türkiye’de lansmanı yapılan Waterway Apartments, Hayes Village’ın nezih bir köşesinde yer alıyor ve bir, iki ve üç yatak odalı dairelerden oluşan çeşitli konutlar sunuyor. Tüm konutlar, bir zamanlar bölgenin bir simgesi olan eski Nestle fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor. Hayes Village’da, 9 dönümlük bir yeşil alandan, konut sakinlerine özel bir spor salonundan ve Elizabeth Hattı üzerinden Londra Paddington’a hızlı ulaşım bağlantısına sahip bir açık alandan yararlanabilirsiniz.

Bir, iki ve üç yatak odalı daireler, doğal ışık alan, ferah ve akıllıca tasarlanmış yaşam alanları sunmaktadır. Açık plan konseptli daireler boydan pencerelere sahiptir ve mutfakları, yemek pişirmek veya arkadaşlarınız ve ailenizle güzel vakit geçirmek için harika olan modern cihazlar ve çağdaş bir tasarımla donatılmıştır.

Modern ve şık banyo ve ebeveyn banyolarının tasarımı dikkat çekici seramik döşemelerle tamamlanmıştır. Waterway Apartments’taki tüm evlerin, açık havada yemek yemek için ideal olan ve yaşam alanının genişlemesini sağlayan kendi özel balkonu veya terası vardır.

Barratt West London Genel Müdürü Craig Carson, “Hayes Village’daki yeni konut aşamasının alıcılarımız arasında popüler bir tercih olmasını bekliyoruz. Proje, İngiltere’ye taşınacak kimselere hitap etmesinin yanı sıra yatırımcılara da Londra’nın güçlü kira getirilerinden ve sermaye kazancı potansiyelinden yararlanma fırsatı sunacak.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “

“Hayes Village, geçmişle güçlü bağları olan miras odaklı bir projedir. Burada inşa edilen yeni daireler, bir yandan bölgenin zengin endüstriyel tarihine atıfta bulunurken, diğer yandan da gerçekten eşsiz bir yeni Londra köyü yaratıyor. En son aşamamız olan Waterway Apartments, alıcılara kanal kenarında bulunan harika bir konumda yeni bir konut edinme fırsatı sunarken, açık alanı ile de formunu korumak isteyenler için pek çok seçenek sunuyor. Bu proje, bölgeye bir canlılık getirmesi açısından Hayes için de oldukça heyecan verici. Geniş olanakları ve mükemmel ulaşım bağlantılarıyla hem genç aileler hem de şehirde çalışanlar için gerçekten harika bir proje.”

Hayes Village sakinleri, Nestle Avenue’den Milk Street’e kadar her köşede fabrikanın eşsiz çikolata mirasını hatırlayacaklar. Londra’nın bu ikonik fabrikası, dünyanın ilk hazır kahvesi, beyaz çikolatanın keşfi ve ünlü Milkybar da dahil olmak üzere pek çok dönüm noktası niteliğindeki buluşa ev sahipliği yapmıştır.

Kapılarını 2014 yılında kapattıktan sonra, 30 dönümlük alanın yeniden geliştirilmesi çevre bölgenin önemli ölçüde canlanmasına katkıda bulunacaktır. 2027 yılında tamamlanması beklenen Hayes Village, bölgeye1.500 yeni konut sağlayacak ve daha önce kullanılmayan dokuz dönümlük yeşil alanı kullanıma açacak. Buna, 1,3 km’lik bir yürüyüş yolu, 200 metrelik bir koşu parkuru, arsanın kanala bakan taraflarının yeniden geliştirilmesi, yeni bir kent meydanı ve tarihi yeşil alandan Crossrail’in Hayes ve Harlington tren istasyonlarına giden uygun bir patika da dahildir.

Projenin karayolu bağlantıları da projedeki tren ulaşımı kadar iyi bir konumda bulunuyor. M4 ve M25 otoyollarına kolayca ulaşılabilir ve Heathrow Havaalanı yaklaşık 10 dakika uzaklıktadır.

Hayes Village’da fiyatlar £327,000’dan başlıyor.

www.barrattlondon.com

Barratt London, Başkent Londra’da 40 yılı aşkın deneyime sahip, her yıl yaklaşık 2.000’e kadar konut teslim eden, pazar lideri bir gayrimenkul geliştiricisidir. Barratt London, rakipsiz bir müşteri deneyimi sunmaya ve tüm Londralılar için olağanüstü evler geliştirmeye kendini adamıştır. Tüm Londralılar için Başkent genelinde konutlar sunan geniş bir konut geliştirme portföyüne ve ortaklıklara sahibiz.

Barratt Developments Plc Hakkında

1958 yılında kurulmuş olan Barratt Developments PLC ülkenin en büyük konut üreticisidir. Barratt, yüksek kaliteli konutlar inşa etmeye kendini adamıştır ve bu yıl üst üste on dokuzuncu kez diğer tüm konut üreticilerinden daha fazla NHBC Pride in the Job Quality ödülü almış ve üst üste on dördüncü kez HBF memnuniyet anketinde müşterileri tarafından 5 yıldızla ödüllendirilmiştir.  www.barrattdevelopments.co.uk

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ