Demokrat Zafer

“Best Of Gaziantep Awards” Ödüllerini Buldu

Ünlü Akını Gaziantep’te: “Best Of Gaziantep Awards” 3. Kez Sahiplerini Buldu
Gaziantep’te “Doğayı Koru Doğanı Koru” temasıyla düzenlenen “Best Of Gaziantep Awards” ödül törenine ev sahipliği yaparak ünlü isimleri ağırladı.
Mehmet Ali Erbil ve Aslı Kökçe’nin sunumuyla  gerçekleşen gecede, 15 kategoride ödüller  sahiplerini buldu.Yılın enlerinin belirlendiği gala gecesi, The Green Park Hotel ev sahipliğinde muazzam bir katılımla gerçekleşti. Ünlü sanatçılar ve ulusal basınnın katıldığı geceye Ömer Danış, Nadide Sultan, Yeliz Yeşilmen, Nez gibi birçok ünlü sanatçı gecede yer aldı.
Mola Saati Ajansı sahibi Arzu Melek Budak ve Ali Göksular’ın organizatörlüğünü üstlendiği gala, Gaziantep’e yakışacak bir atmosferde gerçekleşti. Budak, “Doğayı Koru Doğanı Koru” temasını vurgulayarak, doğanın ve insan doğasının önemine vurgu yaptı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirleri ağırlayan Green Park Otel’e teşekkür etti.
Gecenin Işıltılı Anları: Ünlü Sanatçılar Sahne Aldı
Gala gecesinde sahne alan ünlü sanatçılar, unutulmaz performanslarıyla geceyi renklendirdi. Ödül alan isimler, Gaziantep’e özgü bir atmosferde seyircilere unutulmaz anlar yaşattı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ