Demokrat Zafer

CANNES SONRASI İLK DURAK GÜZELLİK MERKEZİ

Show Tv’de yayınlanan Kızılcık Şerbetinin Nilay karakterini canlandıran sevilen oyuncu Feyza Civelek Cannes Film Festivali dönüşü soluğu yakın arkadaşı, güzellik uzmanı Ayşe Çimer ’in Maslak’ta bulunan güzellik merkezinde aldı.

Sevilen oyuncu Feyza Civelek oldukça keyifli geçen bir Fransa seyahati yaptığını ifade ederek, İstanbul’a gelir gelmez soluğu bakım için eski dostum ve aynı zamanda Hatay’dan hemşehrim dediği Ayşe Çimer ’de aldığını dile getirdi. Sevilen oyuncu Civelek, gözler önünde olan biri olarak görselimi profesyonel ellere teslim etmeliyim, macera aramaya gerek yok. Ayşe Çimer güzellik sektörünün profesyonel isimlerinin başında geliyor vurgusunu yaptı. İş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isme hizmet veren Ayşe Çimer ‘’Feyza Hatay’dan çok eski bir dostum. Fırsat buldukça hem bir araya geliyor hem de kendisinin bakımlarını yapıyoruz’’ dedi.

Dizi film setlerinde yoğun makyaj yapıldığını ve her gün gerçekleşen iş temposu yüzünden oyuncuların en doğru kendisine yapacağı yatırımın, güzellik uzmanı olduğunu vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ