Demokrat Zafer

HAYATININ YÖNETİM KURULUNDA KİMLER VE HANGİ DUYGULAR VAR?

Yazar Zuhal Gürçimen’in tanıklık ettiği vakalar üzerinden kurgulanan ‘Hayalini Hayata Katma Okulu’nda yaşanan duygular, kimi zaman bir olayda kimi zaman bir konuşmada; farklı karakterlerde iş, arkadaş, dost olarak karşınıza çıkacak.

Kişilerin değil, fikirlerin liderlik ettiği bir dünyada tüm gücüyle mücadele eden okura yol gösterecek deneyim, uygulama ve eğitim metodunu paylaşan Gürçimen, bunu akıldan çıkmayacak metaforlarla ustalıkla yapıyor.

‘Hayalini Hayata Katma Okulu’ Zuhal Gürçimen imzası ve Destek Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı.

Arka Kapak Yazısı:

En son ne zaman kattın hayalini hayatına?

Biliyorum, kaybolduğunu düşündüğün anlar var. Tıpkı Hayat Kerimzade gibi. O, bittiğini sandığı noktadan yeni bir yol çizdi kendine ve hayat ustalığı yolculuğuna çıktı. Kendi hayatının bir yönetim kurulu olduğunu ve kararları başkalarının verdiğini fark etti. Sorunların bataklıklarını ve onları kurutan okaliptüsleri tanıdı; kişilerin değil, fikirlerin liderlik ettiği bir dünyanın daha yaşanası olduğunu gördü. Tüm bunlar, koca bir belirsizliğin içinde bilgeliği taşıdı ona ve zafere giderken seferden de keyif almayı öğretti.

Yani sevgili okur, cesaret etmeden bilemezsin yeni yolların seni nereye ulaştıracağını. Hele bir çık bakalım yolculuğuna, yerinde sayma. Yaşanmış, gözlemlenmiş vakalarda senin de kendinden parçalar bulacağın bu kitapla bulmacayı birlikte çözüyoruz.

Hadi, vakit kaybetme! Hayallerini hayatına katmaya davet ediyorum seni…

Yazar Hakkında:

Zuhal Gürçimen, 1970 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2010 yılından itibaren devam ettiği eğitim danışmanlık şirketi faaliyetleri öncesinde kurumsal dünyada yer aldı; Tofaş, Reebok ve

18 yıl Eczacıbaşı Beiersdorf Kozmetik şirketinin de aralarında bulunduğu iş yaşamında, 22 yılı aşkın süreyle finans, bilgi sistemleri ve insan kaynakları alanlarında çalıştı. Tüm profesyonel yaşamı boyunca yazıyla ilişkisini sürdürdü. Dergi ve gazetelere yazdığı iş yaşamı ve insan kaynakları üzerine makaleler ve yaşam üzerine kaleme aldığı denemelerle, her zaman deneyimlerini yazı ile de paylaşma arzusunda oldu. Başıma Bir İş Geldi yazarın yayımlanan ilk kitabıdır. Dünya gazetesinde ‘İŞ’te Topuk Sesleri’, onedio.com’da ‘Hikâyeli İŞ’ler’ köşesinde yazdı. Üç yıl boyunca Radyo Gedik’te ‘Başıma Bir İş Geldi’ programında iş, koçluk ve akademik dünyadan değerli isimleri konuk etti. Halen tüm faaliyetlerini birleştirdiği ve kuruculuğunu yaptığı MasterCamp Eğitim Platformu’nda, fikirlerin liderlik ettiği bir organizasyonun paydaşı olarak devam etmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ