Demokrat Zafer

DİNOZOR GENÇ’İN YENİ KİTABI “KARDEŞ SIRLARI: YABANCILAR” ile FANTASTİK BİR MACERA SERİSİ BAŞLIYOR!

Kardeş Sırları:Yabancılar, raflarda ve internet satış sitelerinde!

DİNOZOR GENÇ’İN YENİ KİTABI

KARDEŞ SIRLARI: YABANCILAR ile

FANTASTİK BİR MACERA SERİSİ BAŞLIYOR!

Çocuklar için 40’tan fazla kitabı kaleme alan Margaret Peterson Haddix’in Kardeş Sırları: Yabancılar adlı macera kitabı, Ayrıntı Yayınları’nın ilk gençlik kitapları markası Dinozor Genç’ten çıktı! Üç kardeşin fantastik maceralarını anlatan serinin bu ilk kitabında, Greystone kardeşler annelerinin çıktığı ani bir “iş seyahati”nin ardından kendilerini gizemli bir olayın içinde bulurlar. Arka planına iyi ile kötünün mücadelesini alan Kardeş Sırları: Yabancılar ile genç okurları, ipuçlarının peşinde heyecanlı bir okuma bekliyor.

Ayrıntı Yayınları’nın çocuk kitapları markası Dinozor Çocuk ve ilk gençlik kitapları markası Dinozor Genç’in yeni macera serisi Kardeş Sırları’nın ilk kitabı Kardeş Sırları: Yabancılar okurlarla buluştu. Margaret Peterson Haddix’in kaleme aldığı serinin ilk kitabını dilimize Nisan İğdem çevirdi.

Greystonelar üç kardeşti: Duygusal abi Chess, matematik dehası Emma ve söz dinleyen küçük kardeş Finn. Anneleriyle beraber mutlu bir aileydiler. Ta ki ulusal basına yansıyan bir kaçırma olayına kadar… Kaçırılan üç çocuğun haberini aldıklarında Greystone kardeşler için her şey değişti. Çocuklarla aralarındaki inanılmaz benzerlikler ürkütücüydü. İlk ve ikinci isimleri aynıydı. Aynı yaştaydılar. Hatta doğum günleri bile aynıydı!

Annesinin bir anda ortaya çıkan “iş gezisi” Greystone kardeşlerde şüphe uyandırdı. Peki anneleri ortadan kaybolunca onlara göz kulak olan komşuları Bayan Morales ve kızı Natalie, bir şey biliyorlar mıydı? Bu gezi, kaçırılan çocuklarla ilgili olabilir miydi? Yoksa anneleri onları gizemli bir olaydan mı koruyordu? Sıkıcı odadaki mektup ve bodrum katındaki tehlike… Sır açığa çıktığında Greystone kardeşler kendilerini esrarengiz bir olayın içinde buldular. İpuçlarını yakalamalı, kodları çözmelilerdi…

DAHA DA GEÇ OLMADAN!

Kardeş Sırları:Yabancılar, raflarda ve internet satış sitelerinde!

Bilgi için:             ayrintiyayingrubu.com/dinozor-genc

instagram.com/dinozorgenc

facebook.com/dinozorgenc

twitter.com/DinozorGenc

MARGARETPETERSON HADDIX HAKKINDA

Margaret Ohio’daki bir çiftlikte büyüdü. Çocukken, aynı ilk, orta ve soy isimlere sahip olan ve aynı doğum tarihini paylaşan iki kız tanımıştı, aralarında sadece 1 yaş fark vardı. Ve bu tesadüf hayatının en ilginç olayı olarak hafızasına kazındı. Haddix, büyüdüğünde meslek olarak gazete muhabirliği ve redaktörlük yaptı. Daha sonra ilk kitabı Running Out of Time kitabını yazdı. İlk kitabını yazdığından itibaren çocuklar ve gençler için kırkın üzerinde kitap yazdı, bun­lar arasında “Shadow Children” serisi, “Missing” serisi, “Children of Exile” serisi ve birçok bağımsız kitap bulu­nuyor. Haddix ve kocası Doug şimdi Columbus, Ohio’da iki çocuklarını büyüttükleri yerde yaşıyorlar. Yazar hak­kında daha fazla bilgiyi bu siteden edinebilirsiniz: www. haddixbooks.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ