Demokrat Zafer

ÖZEL RÖPORTAJLARI VE HABERLERİYLE MİLLİYET SANAT’IN ARALIK 2023 SAYISI OKURLARI BEKLİYOR!

“HAYAT” FİLMİNDEKİ ROLÜYLE MİRAY DANER’İN,

“ÜÇ İÇ DENİZİN ÜLKESİ” SERGİSİYLE HANDAN BÖRÜTEÇENE’NİN,

YENİ ALBÜMÜYLE LARA Dİ LARA’NIN ve

“KÜÇÜK PRENS” OYUNUNUN EKİBİNİN SÖYLEŞİLERİ,

  1. ALPER HASANOĞLU’NDAN BİHTER RAPORU,

“BARBENHEIMER” DEĞERLENDİRMESİ

ve ÇOK DAHA FAZLASI

MİLLİYET SANAT’IN ARALIK 2023 SAYISINDA

OKURLARI BEKLİYOR!

Milliyet Sanat, Türkiye’nin ve dünyanın kültür sanat gündemine ışık tutan yazıları, özel röportajları ve haberleriyle dolu dolu bir sayıyla 2023’e veda ediyor! Kapağına, Zeki Demirkubuz’un “Hayat” filmindeki rolüyle dikkat çeken Miray Daner’i taşıyan Milliyet Sanat’ın Aralık 2023 sayısında aynı zamanda Handan Börüteçene’nin “Üç İç Denizin Ülkesi” sergisi, Lara Di Lara’nın dördüncü albümü “Eskisi Gibi Değil” ve Deniz Işın, Doruk Şengün, Kenan Ece ile Taha Tegin Özdemir’in “Küçük Prens” oyunu üzerine söyleşileri de yer alıyor. Dr. Alper Hasanoğlu, edebiyatın ve ekranların en popüler karakterlerinden Bihter’in cesaretini yazdığı, sinemaya can suyu veren “Barbenheimer” fenomeninin masaya yatırıldığı sayıda daha birçok zengin içerik sanatseverleri bekliyor. Milliyet Sanat raflarda, dijital uygulamalarda ve Getir, Trendyol ve shopier.com ile Türkiye’nin tüm şehirlerinde!

Milliyet Sanat yılın son sayısının kapağında okurlarını, Zeki Demirkubuz’un yeni filmi “Hayat”taki rolüyle dikkat çeken genç oyuncu Miray Daner ile karşılıyor. Ayın Söyleşisi için Asu Maro’nun konuğu olan Daner, hem filmi ve rolünü hem de çok genç yaşta inşa ettiği par­lak oyunculuk kariyerini anlatıyor.

Aralık 2023 sayısında 40 yıllık birikimini “Üç İç Denizin Ülkesi” başlıklı sergiyle Salt Beyoğlu’na taşıyan Handan Börüteçene’nin; akustik öğeleri synth dünyasıyla harmanladığı yeni albümü “Eskisi Gibi Değil”i çıkaran Lara Di Lara’nın ve “Küçük Prens” adlı tiyatro oyunuyla sahnede bir araya gelen Deniz Işın, Doruk Şengün, Kenan Ece ile Taha Tegin Özdemir’in röportajları da okurları bekliyor.

Dr. Alper Hasanoğlu’nun, bugünlerde “Bihter” filmiyle yeniden gündemde gelen romanı “Aşk-ı Memnu”nun ölümsüz karakteri üzerine; Burçin S. Yalçın’ın gişede imza attıkları başarıdan dolayı “Barbenheimer” olarak anılan “Barbie” ve “Oppenheimer” filmlerinin sinemaya getirdiği umutlu değişim rüzgârı hakkında kaleme aldığı yazılar da Milliyet Sanat’ın Aralık 2023 sayısında…

Milliyet Sanat’ın müzik, edebiyat, plastik sanatlar, sinema, podcast ve sahne sanatları sayfalarında daha birçok ilgi çekici röportaj, kültür sanat dünyasının nabzını tutan renkli haberler, köşe yazıları ve kapsamlı incelemeler sanatseverleri bekliyor.

Kitabevlerinde, marketlerde, Getir’de, Trendyol’da, shopier.com’da ve dijital uygulamalarda okurlarını bekleyen Milliyet Sanat ayrıca, dergiyi 0850 224 02 22 numaralı çağrı merkezini arayarak satın alan okurların kapısına kadar götürüyor.

Bilgi için:              milliyetsanat.com

instagram.com/milliyet_sanat

twitter.com/milliyet_sanat

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ