Demokrat Zafer

Avrupalı Milli Görüşçülerden Yeniden Refah Partisine 28’ci Dönemde Tam Destek!

Avrupa’da geniş kitlelere hitap eden Erbakan Vakfı Avrupa Teşkilatları; 14 Mayısta yapılacak olan seçimlerde kime oy vereceklerini açıkladı. Yapılan açıklamada; “14 Mayıs 2023 pazar günü Türkiye’de cumhurbaşkanlığı ve 28.nci dönem Milletvekili Genel Seçimleri yapılacaktır. Bu seçimler ülkemiz, milletimiz ve biz yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız için tarihi bir önem arz etmektedir. Bu seçimlerde 27 Nisan ve 9 Mayıs tarihleri arasında yurt dışında oy verme işlemleri gerçekleştirilecektir Bugün burada toplanma sebebimiz, anavatan Türkiye’mizde yapılacak olan bu seçimlere yurtdışında yaşayan seçmenler olarak katkıda bulunmaktır.

ERBAKAN Vakfı Avrupa mensupları ve IGMG eski İdarecileri olan bizler Avrupa’nın muhtelif bölge ve şehirlerinde yaşayan uzun yıllar Milli Görüş Hareketi ve Teşkilatlarının içerisinde muhtelif zaman ve mevkiilerde yer ve görev almış Milli Görüş ilke ve prensiplerine bağlı olup bugünde Milli Görüş ile gönül bağlarını koparmayan İdareciler olarak 27 Nisan ve 14 Mayıs tarihleri arasında oy verme işleminin yapılacağı seçimlerde açık ve net bir şekilde ‘İstikrar Sürsün ve TÜRKİYE Büyüsün‘ iradesini ortaya koyma adına Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Millet Vekilliği Genel Seçimlerinde de Cumhur ittifakın da bulunan ve Milli Görüş Hareketini temsil eden YENİDEN REFAH PARTİSİNİ destekleyeceğimizi kamuoyuyla tekrar paylaşıyoruz.

  1. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Yurt Dışı Kontenjanından camiamızın yakından tanıdığı IGMG eski Genel Başkanı Ali YÜKSEL ile birlikte IGMG Freiburg Bölgesi eski Gençlik Başkanı Kadir KARACA, IGMG Hannover Bölgesi eski Üniversiteliler Başkanı Erhan ŞENGÜL ve IGMG Stuttgart Bölgesi eski Gençlik Başkan Yardımcısı Zekai NARİN beylerin Yeniden Refah Partisi listelerinden milletvekilliğine aday gösterilmiş olmaları bizleri memnun etmiştir ve bizim için ziyadesiyle önemlidir.
    Avrupa’daki Milli Görüş camiasının yakından tanıdığı Ak Parti listelerinden milletvekilliğine aday gösterilen Zafer SIRAKAYA ve IGMG eski Genel Sekreteri Oğuz Üçüncü beylerede başarı dileklerimizi buradan ifade ediyoruz.


Seçimlerin şimdiden Ülkemiz bölgemiz ve bütün insanlık için hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ