Demokrat Zafer

MURADİYE LEYLA DEMİREL KAYIŞ İLE DAHA GÜZEL OLACAK

Muradiye Mahallesinin tanınan esnaflarından Leyla Demirel Kayış, muhtar adaylığını açıkladı. Tarihi Muradiye Mahallesini daha da güzelleştireceklerini vurgulayan Kayış, sorunları ve çözüm yollarını bilen, dinamik, aktif ve çalışkan azalarıyla birlikte seçim çalışmalarını başlattıklarını söyledi.
Muradiye Mahallesinde “Begüm Kuaför” olarak uzun yıllardır hizmet veren Leyla Demirel Kayış, “Muradiye Mahallemizin sorunlarını ve eksiklerini yakından takip etmekteyim. Muhtarlık, yerel yönetimler arasında bir köprü ve mahalle halkının temsil makamı olduğundan, sosyal sorumluluğun önemi büyüktür. Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında, sağlık hizmetlerinin eksiksiz giderilmesi konusunda ekibimle birlikte önemli sağlık hizmetlerinin devamlılığını sağlamayı hedefliyoruz. Muradiye Mahallemizde özel bakım gören, evden çıkamayan, özel eğitime ve bakıma muhtaç yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlarımız bulunmaktadır. Bu vatandaşlarımızın, eksiksiz sağlık ve eğitim hizmeti alması için; Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi, Sağlık İl Müdürlüğü ve Valiliğimiz başta olmak üzere, ilgili tüm sivil toplum örgütleriyle birlikte işbirliği ve istişare yaparak, sağlık ve eğitim hizmetlerinin aksamadan devamını sağlamayı amaçlıyoruz. Sağlık ve eğitim hizmetlerine, psikolojik danışmanlığın da eklenmesini talep edip, bu konuda da gerekli girişimleri başlatacağız. Muhtar olduğumda, sokaktaki canlar, patili dostlarımızı da unutmadık, unutmayacağız. Sokaktaki canların, beslenme, barınma, veterinerlik hizmeti almaları için, ilgili tüm belediyelerin sağlık işleri müdürlükleri, veterinerlik hizmetleri ve hayvan bakım barınakları yetkilileriyle beraber ve istikrarlı biçimde el ele çalışacağız.

Bursa’nın en köklü, en tarihi mahallelerinden birisi olan Muradiye’mizin daha temiz, daha güzel ve daha güvenilir bir mahalle olması için projelerimiz hazır. Temizlik işlerinin eksiksiz yürümesinin ve alt yapısının yenilenmesinin takipçisi olmakla beraber, güvenliği için de Valilik ve İlçe Emniyet Müdürlüğü nezdinde, Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi ile de işbirliği yapacağız. Yeşil alanların artması başta olmak üzere, daha güzel bir Muradiye için neler yapılması gerektiğini biliyorum. Muradiye halkı ile beraber, istişare ve dayanışma içinde sorunları ivedilikle ilgili kurum ve kuruluşlara bildirerek, çözümünün de ivedilikle olması için 7-24 prensibi ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bir elin verdiğini diğer elin görmeyeceği kadim anlayışı ile sosyal yardım ve desteklerin devamında da öncü olacağız. Muradiye’nin daha yaşanabilir, daha güvenli, daha güzel bir Mahalle olması için Muhtarlık görevleri çıtasını yükselteceğiz. Birbirinden değerli azalarım ile beraber, siz değerli mahalle halkının oylarına talibim” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ