Demokrat Zafer

Decollage Art Space Nisan Etkinlikleri

Decollage Art Space, birçok etkinlikle Nisan ayında da karşınıza çıkmaya devam ediyor.

Aşağıda detaylı programını bulabileceğiniz etkinliklerde buluşmak dileğiyle…

TREPLEV

5 – 6 – 16 – 23 – 30 Nisan: 20:30

3 Kat, 3 Part, 90 dakika.

Aşk, ya bir zamanlar muazzam büyük olan bir şeyin büzülüp ufalmış bir kalıntısıdır ya da gelecekte gelişip muazzam büyük bir şeye dönüşecek bir şeyin bir parçasıdır. Ama içinde bulunduğu zamanda tatmin edici değildir. İnsanın beklentisinin çok azını karşılar.

Olay, Sorin’in göl evinde, Rusya’da, aynı zamanda Decollage Art Space’in üç katında geçer. Seyirciler üç katı da dolaşarak Treplev’in hikayesine ortak olurlar.

“Bu sondan başlayan bir hikâye. Sonunu bildiğimiz bir hikâye. Neyin beni oraya getirdiğiyle hiç ama hiç ilgilenmiyorum neden biliyor musunuz? Çünkü ölüler neden öldükleriyle ilgilenmezler. Ölü ölüdür diri de diri.”

  • ••

TREPLEV

(Anton Çehov’un Martı oyunundan uyarlanmıştır.)

Yapım: Decollage Art Space

Uygulayıcı Yapımcı: Melisa Zeynep Şahin

Tasarım, Uyarlama & Metin: Başak Kıvılcım Ertanoğlu & Ümit Erlim

Yönetmen: Başak Kıvılcım Ertanoğlu

Oyuncular: Ümit Erlim, Başak Kıvılcım Ertanoğlu

Müzik, Ses, A.I. Tasarım & Uygulama: İdil Acim

Hareket Tasarım: Aslı Melisa Uzun

Dekor Tasarım & Uygulama: Melisa Zeynep Şahin

Sahne Amiri & Işık Uygulama: Eray Uygun

Reji Asistanları: Aslı Kaplan, Seval İnan

Grafik Tasarım: Elizabet Değer

Melis Arslan ile Heykel Atölyesi

1 – 8 – 15 – 22 – 29 Nisan Pazartesi: 12:00-15:00

3 – 10 – 17 – 24 Nisan Çarşamba: 19:00-22:00

Decollage Art Space, Melis Arslan önderliğinde düzenlenen Heykel Atölyesi’ne davet ediyor. İnsan vücudunun detaylarından Antik Yunan esintilerine kadar heykel sanatının tüm yönleriyle tanışma fırsatı sizleri bekliyor. Bu atölye, sanatın her seviyesinden meraklısına kapılarını açıyor ve üç saatlik oturumlar boyunca, her bir katılımcıya heykel yapımının püf noktalarını öğretiyor.

Aylık veya günlük kayıt seçenekleriyle esnek katılım sağlayabilir, gündüz ya da akşam gruplarına dahil olarak heykelcilik yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz.

Maria Hamalainen ile Sıfırdan Piyanoya

1 – 8 – 15 – 22 Nisan Pazartesi: 17:00-18:00

1 – 8 – 15 – 22 Nisan Pazartesi: 18:00-19:00

Maria Hamalainen’in rehberliğinde gerçekleşecek “Sıfırdan Piyanoya” atölyesi, müzik tutkunlarını piyano dünyasına adım atmaya davet ediyor. Atölye, katılımcılara müzik notalarını doğru okumanın inceliklerini öğrenme, piyano tekniğinin temel prensipleri ve ergonomisi üzerine detaylı bir yolculuk, virtüözlük becerilerini geliştirme imkânı sunacak.

Maria Hamalainen, piyano parçalarını çalışmak, doğaçlama yapmak ve müzik teorisi, müzik tarihi ile analizi içeren derslerle katılımcılara kapsamlı bir müzik deneyimi yaşatacak. Ayrıca, performansa hazırlanma sürecindeki püf noktaları da atölyenin odak noktalarından biri olacak.

Mira Argun ile Akıllı Telefon Fotoğrafçılığı Atölyesi

4 – 11 – 18 – 25 Nisan Perşembe: 19:00-21:00

Decollage Art Space’te, Mira Argun’un uzmanlığıyla Akıllı Telefon Fotoğrafçılığı Semineri sizleri bekliyor. 4, 11, 18 ve 25 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek bu özel seminer serisinde, akıllı telefonlarınızın kamerasını sanatınızın tuvali olarak kullanmayı öğreneceksiniz.

4 haftalık serüvenin ilk oturumunda Mira Argun, teknik bilgileri aktaracak. İkinci oturumunda pozlama ve kamera ayarları anlatılırken, üçüncü oturumda “Görsel Tasarıma Giriş, Styling, Işık Yönetimi ve Stilllife” konuları işlenecek. Dördünce ve son oturumda ise “Mobil Aplikasyon ile Temel Seviye Fotoğraf Düzenleme”yi konuşacak ve öğreneceğiz.

Her bir katılımcının bilgi seviyesine uygun olarak uyarlanabilecek bu atölyelerde, fotoğrafçılık sanatının sınırlarını zorlayacaksınız. Her oturumda, fotoğrafçılıkta estetiği yakalamanın yollarını keşfederken, pratik bilgilerle donatılacaksınız. Akıllı telefonunuzla göz alıcı fotoğraflar çekmek ve görsel hikayeler anlatmak artık parmaklarınızın ucunda. Decollage Art Space’teki bu seminerle, günlük anları ölümsüzleştirmek için ihtiyacınız olan her şeyi öğrenmeye hazır olun.

* 4 haftalık kayıtların alınan tarihten itibaren en fazla 6 hafta içinde kullanılması gerekmektedir. 6 haftayı aşan süre zarfında telafi dersi yapılamamaktadır.

Disstoril Havayolları – Kabare Est Ist

4 Nisan Perşembe: 20:30

Decollage Art Space, sizi alışılmadık bir yolculuğa çıkaracak: Kabare Est Ist’in müzikal/kabare gösterisi Disstoril Havayolları… Berlin’in karanlık sokaklarından Amerika’nın ışıltılı sahnelerine, Kurt Weill ve F. Hollaender’in unutulmaz eserleriyle dolu bir akşam sizleri bekliyor. Eşsiz Liedler, Aryalar ve müzikal eserler, Jacques Deval’den Maxwell Anderson’a uzanan repertuarla sahneye taşınıyor.

İnsanın iç dünyasının grotesk hikâyelerini müzikal performanslarla sunan Eyüp Okumuş ve Talha Akdoğan, zengin sesleri ve etkileyici yorumlarıyla anlatıcı rolünde olacak. Piyano eşliğinde can bulacak bu müzikal yolculukta, piyanist Mehrshad Hashemi’nin usta dokunuşlarına kulak verin.

İpek Demirkan ile Öz İfade: Kolaj Atölyesi

6 Nisan Cumartesi: 15:00-17:00

Decollage Art Space, sanatın dinamik sürecini deneyimlemek isteyenler için İpek Demirkan rehberliğinde özel bir kolaj atölyesi sunuyor. 6 Nisan’da gerçekleşecek bu atölye, katılımcılara kolaj sanatının temel tekniklerini öğretirken kişisel ifadelerini görsel bir dile dökme fırsatı verecek.

Kendi yaratıcılığınızı keşfetmek ve sanat yoluyla ifade etmek için mükemmel bir ortam oluşturan İpek Demirkan ile “Öz İfade Kolaj Atölyesi”, sanatsal becerilerinizi geliştirmenize ve özgün eserler oluşturmanıza olanak tanıyacak.

Ahsen Küçükçalık ile Suluboya Atölyesi

6 – 27 Nisan Cumartesi Günleri: 11:00-14:00

Decollage Art Space, sanatseverlere muazzam bir deneyim sunmaya hazırlanıyor! Ahsen Küçükçalık’ın rehberliğinde gerçekleşecek Suluboya Atölyesi, 6 – 27 Nisan’da kapılarını aralayacak. Sınırlı sayıda kontenjanla düzenlenen bu özel atölyede katılımcılar, sanatla zihinsel keşiflerini birleştirerek sulu boya tekniğini keşfedecekler.

Atölye süresince, Küçükçalık’ın önderliğinde katılımcılar, tuval üzerine renkleri ve dokuları ustaca işleyerek kendi sanat eserlerini yaratacaklar.

Fatima Yıldız ile İllüstrasyon Atölyesi: Hayao Miyazaki

7 Nisan Pazar: 11:00-14:00

Decollage Art Space, sanatın ve hayallerin buluştuğu İllüstrasyon Atölyesi’ne ev sahipliği yapıyor. Yetenekli illüstratör Fatima Yıldız Erkan rehberliğinde, Hayao Miyazaki temalı bu özel illüstrasyon atölyesinde, su boyasının suyla dansını öğrenirken aynı zamanda kendiniz yaratıcı yorumunuzu tuvale yansıtacaksınız.

Sinem Kaya ile Resim Atölyesi: Gustav Klimt

7 Nisan Pazar: 15:00-18:00

Akrilik Boya Atölyesi, uzman eğitmen Sinem Kaya eşliğinde gerçekleşen, her seviyeye uygun bir resim atölyesidir. Eğitmen usta sanatçıların sanatı, dönemi ve tekniği üzerine verdiği değerli bilgilerle harmanlanmış sohbeti ve rehberliği eşliğinde bu sanatçıların klasikleşmiş eserleri üzerine çalışılmaktadır.

Bu atölyede, Gustav Klimt’in sanatı, dönemi ve tekniği üzerine tarihi bilgilere sahip oluyor, klasikleşmiş “Kürklü ve Şapkalı Kadın” eseri üzerinde çalışıyoruz.

Sinem Kaya ile Resim ve Şarap: Gustav Klimt

19 Nisan Cuma: 19:00-22:00

Decollage Art Space, 19 Nisan’da Wine and Art atölyesiyle sanatseverlere merhaba diyor. Sinem Kaya’nın liderliğinde düzenlenecek bu özel etkinlikte, Gustav Klimt’in ünlü “The Kiss” tablosundan ilham alarak kendi eserinizi yaratma fırsatı yakalayacaksınız.

Sinem Kaya ile Çocuk Resim Atölyesi: Pablo Picasso

20 Nisan Cumartesi: 12:00-14:00

Decollage Art Space, çocuk sanatseverler için renklerin ve şekillerin dünyasına yolculuk vaat ediyor. 20 Nisan Cumartesi günü, çocuklar için düzenlediğimiz Sinem Kaya’nın rehberliğindeki Akrilik Resim Atölyesi’ne sizleri ve yaratıcı ruhları bekliyoruz.

9-17 yaş arası sanat tutkunları için özel olarak hazırlanan bu atölyede, Pablo Picasso’nun ünlü “Güvercinli Çocuk” eserine kendi yorumunuzu katabileceğiniz bir fırsat sunuyoruz. Picasso’nun sanatsal izinden giderek kendi akrilik tablolarınızı yaratma şansını yakalayın.

Başak Ertanoğlu & Ümit Erlim – Tiyatro 101: Konservatuvara Hazırlık

20 Nisan – 8 Haziran Cumartesi Günleri: 11:00-14:00

Gençler İçin Oyunculuk ve Konservatuvara Hazırlık Sınıfı (13-19 Yaş)

Kendinizi rahatça ifade etmek, aynı zamanda oyunculuk becerilerinizi bir üst seviyeye taşımak isteyen genç bir oyuncu adayı mısınız? Oyunculuk mesleğine merak duyan gençler için özel olarak tasarlanmış 8 haftalık bütünlüklü bir program olan Tiyatro 101’e bekleniyorsunuz.

Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans mezunu ödüllü oyuncu Başak Kıvılcım Ertanoğlu ve Londra Üniversitesi Goldmsiths Koleji Performans & Tiyatro Yüksek Lisans mezunu, İstanbul Üniversitesi Dramaturji bölümünde doktora çalışmasına devam eden Ümit Erlim eğitmenliğinde gerçekleşecek TİYATRO 101, oyunculuk sanatını keşfedeceğiniz ve potansiyelinizin farkına varacağınız dinamik, destekleyici bir alan sunuyor.

Derin Çopur

21 Nisan Pazar: 20:00

14 yaşındaki piyano virtüözü Derin Çopur, 21 Nisan’da Decollage Art Space sahnesinde sizlerle buluşuyor. Genç sanatçı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bu konserde, Bach’tan Chopin’e, Mozart’tan Liszt’e uzanan geniş bir yelpazede seçilmiş eserlerle dinleyicilere müzik dolu bir yolculuk sunacak.

Derin’in dinamik yorumuyla can bulacak eserlere öğretmeni Doç. Elif Gökçe Türkili eşlik edecek.

Müzikseverlerin ruhunu okşayacak bu özel günde Derin Çopur’u dinlemek ve çocukların da sanata olan ilgisini güçlendirmek için sizleri Decollage Art Space’e davet ediyoruz.

Cem Fırat ile Miksoloji ve Tadım Atölyesi

24 Nisan Çarşamba: 19:00-22:00

Decollage Art Space, Cem Fırat’ın liderliğindeki Mixoloji ve Kokteyl Atölyesi’ne ev sahipliği yaparak, damak tadınıza hitap edecek bir deneyim sunuyor. Cem Fırat’ın rehberliğinde Verde kokteylinin domatesli pestolu Burrata dilimleri ile nasıl bir uyum yakaladığını keşfedeceksiniz.

Ayrıca, Cem Fırat’ın özel olarak hazırladığı cin ve mürver çiçeği aromalı Spring’s Bloom kokteylinin yanında servis edilen özel çikolata parçalarıyla tat profiliniz genişleyecek.

Elif Ünlüataer ile Tango 101: Arjantin Tangosuna Başlangıç

24 Nisan – 12 Haziran Çarşamba Günleri: 20:00-21:30

Decollage Art Space, Arjantin tangosunun ritmini şehre getiriyor. Elif Ünlüataer liderliğindeki sekiz haftalık Tango 101 kursunda, bu zarif dansın temel adımlarını öğrenme şansı sizleri bekliyor.

Başlangıç seviyesindeki bu eğitimle, Arjantin tangosunun dinamiklerini keşfederken, aynı zamanda dansın estetik ve ifade biçimleri üzerine de bilgi sahibi olacaksınız. Atölye, tangonun duygusal derinliğine ve teknik becerilerine odaklanıyor.

Flapper Swing

26 Nisan Cuma: 20:30

26 Nisan Cuma gecesi, Decollage Art Space’te caz severleri unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak olan Flapper Swing, 1920’ler ve 1930’ların büyüleyici caz atmosferini yaşatacak.

Django Reinhardt ve Sydney Bechet’in etkileyici eserlerinden ilham alarak Gypsy Swing’in ritimlerini canlandıran bu grup, iki manouche gitar, saksafon, kontrbas ve vokal ile sahneyi dolduracak. Görsel ve işitsel bir şenlik vaat eden Flapper Swing, Decollage Art Space’de sizlere cazın altın çağını yeniden yaşatmak için hazır. Bu eşsiz deneyimi yaşamak için Decollage Art Space’teki bu özel geceye katılın!

Işıl Yücesoy ile Zamansız Şarkılar

27 Nisan Cumartesi: 20:30

Efsanevi oyuncu Işıl Yücesoy, içinizi ısıtacak şarkılarıve güzel sohbetiyle Decollage Art Space’e konuk oluyor. “İçmeden Sarhoş”tan “Ya Seninle Ya Sensiz”e, “İspanyol Meyhanesi”nden “Anlamazdın” a; Işıl Yücesoy’un şarkıları arasında anlattığı anılarıyla özel bir akşam sizleri bekliyor.

9 Mart Cumartesi akşamı İstanbul’un gözde mekanlarından Suadiye’deki Decollage Art Space’te, piyanist Berkan Kaya yönetiminde ve gitarist Alper Kargın eşliğinde gerçekleşecek akustik konserde Işıl Yücesoy’un özel parçalarına tanık olmak için buluşalım.

Aysun Toksöz ile Mozaik Atölyesi

28 Nisan Pazar: 12:00-15:00

Dünyanın en eski sanatlarından biri olan mozaik sanatının temel tekniklerini ve tarihi önemini öğreneceğimiz Aysun Toksöz ile Mozaik Atölyesi Decollage Art Space’te.

Mozaik Atölyesi, renk uyumu ve renk analizini öğrenmemizi sağlar. Hangi rengin hangi renkle uyumlu olduğunu görebilecek bir göze sahip olmamıza yardımcı olur. Atölye çalışması sırasında eğitmenimiz Aysun Toksöz, mozaik sanatı hakkında çeşitli bilgiler vererek yaşadığımız toprağın tarihine bizleri yakınlaştıracak. Atölyemize katılmak için daha önce eğitim almanıza gerek yoktur.

Gelin, bir sanat eseri üretmenin keyfini hep birlikte çıkaralım.

Mira Argun ile Üç Kadrajda Keşfet

28 Nisan Pazar: 14:00-16:00

Mira Argun ile Üç Kadrajda Keşfet, Decollage Art Space’te!

Decollage Art Space, fotoğrafçılık sanatını keşfetmek isteyen herkesi Mira Argun’un rehberliğindeki “Üç Kadrajda Keşfet” atölyesine davet ediyor. İnteraktif atölyede, farklı ışık ve kompozisyon tekniklerini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı bulacak, üç farklı istasyonda çeşitli fotoğraf türlerini deneyimleyerek kendi üslubunuzu geliştireceksiniz. Mira Argun, her bir katılımcının bireysel ilgi ve becerilerine göre özel olarak rehberlik edecek.

Fzt. Diğdem Cebeci ile Mat Pilates

Pazartesi ve Perşembe Günleri: 12:00-13:00

Decollage Art Space’te, sağlık ve sanatı birleştiren yeni bir pilates serisine davetlisiniz. Her hafta pazartesi ve perşembe günleri düzenlenecek seanslarımız, bedeninizi ve zihninizi güçlendirmeye yönelik bilinçli hareketler üzerine kuruludur ve tüm malzemeler tarafımızdan sağlanmaktadır.

Bu seanslar sadece fiziksel esnekliği ve gücü artırmakla kalmayacak, aynı zamanda sizlere rahatlama ve yenilenme fırsatı da sunacak. Eğitmenimiz, alanında uzman bir fizyoterapist olup, her seviyeden katılımcıya uyarlanabilen programlar sunmaktadır. Aynı zamanda sizleri, VKoffee’de hazırlanan eşsiz bitki çayı ikramımızla serinletmek için bekliyoruz.

* 1 defaya mahsus tanışma dersi için bizimle iletişime geçiniz.

* 4 haftalık kayıtların alınan tarihten itibaren en fazla 6 hafta içinde kullanılması gerekmektedir. 6 haftayı aşan süre zarfında telafi dersi yapılamamaktadır.

Sinem Kaya ile Yağlı Boya Resim Atölyesi

Salı Günleri: 12:00-15:00

Perşembe Günleri: 19:00-22:00

Temel yağlıboya eğitimi ile başlayarak, her katılımcıya uygun programlarla ilerleyecek atölyede, katılımcıların bireysel ihtiyaç ve eğilimlerine uygun bir biçimde çalışmalar yapılacak, sanat tarihi eğitimiyle katılımcıların bakış açısı genişletilecektir.

Atölye 4 haftadan oluşmaktadır.

Malzeme listesi atölye öncesinde katılımcılarla paylaşılacaktır.

Practico Techo – Elif Ünlüataer ile Tango Pratiği

Pazar Günleri: 15:00-19:00

Dansın ritmiyle haftanızı canlandırmaya ne dersiniz?

Decollage Art Space’te, Elif Ünlüataer’in deneyimli rehberliğiyle gerçekleştirilecek “Practica Techo” Tango pratiğimiz, her pazar günü tango tutkunlarını bir araya getiriyor. Tangoya gönül verenleri ağırlayan bu atölye, pratik yapmanın ve öğrenmenin en doğal ortamını sunuyor.

Tango tutkunları için eşsiz bir fırsat olan bu etkinlik, Arjantin tango müziğinin ritimleriyle sizi dansın büyüsüne davet ediyor.

Ziyaret Saatleri:

Her gün: 10:00 – 18:00

Adres:

Suadiye Mahallesi, Müzeyyen Sokak, No:4/1, 34740, Kadıköy/İstanbul

İletişim:

+90 (532) 363 09 89

info@decollageartspace.com

www.decollageartspace.com

https://www.instagram.com/decollageartspace/

https://www.facebook.com/decollageartspace

Ulaşım:

Marmaray ulaşımı için Suadiye İstasyonu’nu, İETT ulaşımı için ise Tan Sokak Otobüs Durağı’nı kullanabilirsiniz. Araçla gelenler için Decollage Art Space önünde İSPARK park imkânı bulunmaktadır.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ