Demokrat Zafer

NİĞDE VE MEZİTLİ BAŞKANLARI MERSİN İL YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİLER

Osmanlı Teşkilatı Mersin’in Mezitli ilçe Başkanı Figen TOSUN ve Osmanlı Teşkilatı Niğde il Başkanı Metin KUMAK, Osmanlı Teşkilatı Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı sayın Nejla TUNÇKIRAN, Osmanlı Teşkilatı Mersin İl Başkanı sayın Ekrem Yunus YILMAZ, Osmanlı Teşkilatı Mersin Teşkilat Başkanı sayın Şaban HELVACI ve Osmanlı Teşkilatı Mersin İl Basından Sorumlu Başkanı sayın Ali ÇELİKBAŞ’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Osmanlı Teşkilatı’nın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Mezitli ilçe Başkanı Figen TOSUN ve Niğde il Başkanı Metin KUMAK, Osmanlı Teşkilatı’nın faaliyetlerine katkı sağlamayı ve daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, işbirliği ve dayanışma mesajları verdi.

Osmanlı Teşkilatı Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Nejla TUNÇKIRAN ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, yerel temsilcilerinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve desteklediğini ifade etti. TUNÇKIRAN, Osmanlı Teşkilatı’nın toplumsal fayda sağlayan projelerine katkı sunan herkese teşekkür etti.

Ziyaret, Osmanlı Teşkilatı’nın farklı illerdeki temsilcileri arasındaki işbirliğini ve dayanışmayı güçlendirmeye yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor. Toplumsal faydayı hedefleyen projelerde birlikte hareket ederek, bölge insanına fayda sağlamayı amaçlayan teşkilat, çalışmalarını sürdürüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ