Demokrat Zafer

AİLE VE SOSYAL SORUMLULUK ALANINDA ÖRNEK ÇALIŞMA SERGİLEDİLER

Osmanlı Teşkilatı Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nejla TUNÇKIRAN, Osmanlı Teşkilatı Mersin İl Başkanı Ekrem Yunus YILMAZ, Osmanlı Teşkilatı Mersin Teşkilat Başkanı Şaban HELVACI, Osmanlı Teşkilatı Akademisyen ve Üniversitelerden Sorumlu Başkanı Hüseyin İÇCAN ile Osmanlı Teşkilatı Mersin İl Basın Sorumlusu Başkanı Ali ÇELİKBAŞ, Aile ve Sosyal Politikalar Mersin İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar Şube Müdürü İsmet YAVUZ ile bir araya gelerek, Mersin ilindeki aile ve sosyal politikalar alanındaki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Osmanlı Teşkilatı, aile ve sosyal politikalar alanında önemli çalışmalar gerçekleştirerek, toplumun her kesimine hizmet etmeyi hedefliyor.

Ziyaret kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı. Osmanlı Teşkilatı Başkan Yardımcısı  Nejla TUNÇKIRAN, Mersin ilindeki aile ve sosyal politikalar alanındaki çalışmaların takdir edilesi olduğunu belirtti.

Osmanlı Teşkilatı, toplumun her kesimine sosyal hizmetler sunmak, sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirmek ve toplumsal fayda sağlamak için aktif şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu ziyaret de, Osmanlı Teşkilatı’nın sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarını daha da güçlendirmeyi hedefliyor.
Mersin Aile ve Sosyal Politikalar Mersin Şube Müdürü YAVUZ Osmanlı Teşkilatı heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ