Demokrat Zafer

PARTİMİZİN HİÇBİR BİREYLE SORUNU YOKTUR

İYİ Parti Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ersal Kaya, artık partisinin gurup sözcüsü! Sözcü Ersal Kaya kasım olağan toplantısında gurubu adına söz alarak; ”

Tüm dünyayı sarsan savaşlara bir yenisi daha eklenirken soykırıma kadar giden köhneleşmiş “üstün ırk ve din” düşüncesi ile masum ve mazlum insanları acımasızca katleden düşünce ve eylemleriçerisindeki israili ve şartsız destekçilerini son derece nefretle kınıyorum. doğarken herkesin eşit olduğu, öldüğünde de eşit olacağı ve doğum ile ölüm arasındaki her hareket ve düşüncemizden sorumlu olduğumuz ve mutlaka yargılanacağımız ilahi düzende rabbim tüm zalimleri bu dünyadayken kahreylesin. suçlunun yanında suşsuzuda dili, dini, ırkı ne olursa olsun cezalandırmak için öldüren, yaralayan, yerinden yurdundan eyleyen, zulmeden her kim olursa olsun rabbim onlara görülmemiş şekilde azap eylesin. rabbim ölenlere rahmet, yaralılara acil şifa, kalanlara da sabır ve metanet içerisinde vatanlarını savunma ve kurtarmak için cesaret ve kudret eylesin. zülmün yanında durmak, zulme seyirci kalmakta en az zulmeden kadar suçludur. türkiyenin her daim geçmişte ne yaşanırsa yaşansın mazlumların yanında duracağını biliyor ve diliyorum.

ölümününün 85. seneyi devriyesinde “yurtta sulh, cihanda sulh diyen” ve “BENİM NACİZ VUCUDUM ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAKTIR, ANCAK TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR” DİYEN, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU VE ÇAĞDAŞ TÜRKİYE NİN MİMARI OLAN ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Ü SAYGI, RAHMET VE MİNNETLE ANIYOR, manevi huzurunda saygı ile eğiliyorum. manevi birlikteliğimizi her daim koruyan ve pekiştiren bu özel günlerde bilerek veya bilmeyerek yapılan her türlü provaksiyonlara mahal verilmemesini ve bu tür paylaşım ve eylemler içerisinde bulunanların da en üst düzeyde cezalandırılmalarını istiyorum.

cumhuriyetin ilanının 100. yılında yaşasın cumhuriyet, sonsuza değin varolsun türkiyem diyerek kutluyorum.

yavru vatan kuzey kıbrıs türk cumhuriyetinin bağımsız bir devlet oılarak dünya ve tarih önünde ilanın 40. yılında bir kıbrıs türk kuvvetleri alayında görev yamış türk subayı olarak kutluyor, artık tüm dünyanın bu ükleyi tanıması gerektiğini vurguluyor, kurucu mücahit rauf denktaşı rahmet ve minnetle anıyorum.

BU AY İÇERİSİNDE İDRAK ETMEYE BAŞLADIĞIMIZ HAFTA VE GÜNLER İÇERİSİNDEN 1-7 KASIM TÜRK HARF İNKİLABI, 3-9 KASIM ORGAN NAKLİ HAFASI İLE 8 KASIM DÜNYA ŞEHİRCİLİK, 14 KASIM DÜNYA DİYABET GÜN VE HAFTALARINI KUTLUYORUM. 22 KASIM DİŞ HEKİMLERİ GÜNÜ VE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ AYRICA KUTLUYORUM.

BASIN HALKIN BİLGİLENMESİ, BİLGİLENDİRİLMESİ, İSTEK VE İHTİYAÇLARIN BELİRTİLMESİ, DUYURULMASI, TOPLUMUN AHLAK VE SAYGINLIĞI İÇİN HER TÜRLÜ GÖRSEL VE YAZILI OLARAK FAALİYET GÖSTEREN VE KAMU HİZMETİ YAPAN KURUM VE KURULUŞLARDIR. TARAFLI VEYA TARAFSIZ OLARAK GÖSTERDİKLERİ, ELE ALDIKLARI, ÖNGÖRDÜKLERİ TÜM HABER VE FISILTILARDA DAHİL ÜLKENİN BÖLÜMEZ BÜTÜNLÜĞÜ, DİN, DIL VE IRKLARI AŞAĞILAYICI VEYA KARALAYICI OLMAYAN HER TÜRLÜ YAZI VE HABERLER ÖZGÜRCE BAŞKALARININ ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KISITLAMAMAK, KASTETMEMEK KAYDI İLE YAPILABİLMELİDİR. BU ÜLKE DEMOKRASI İLE YÖNETİLİYOR VE HAK VE ADALET KAVRAMI İÇERİSNDE YAŞANILIYORSA HİÇBİR ŞEKİLDE KİMSENİN BİREYSEL OLARAK CEZALANDIRMA, ÖLÜMünE KASTETME, YAŞAM VE HAREKET KABİLİYETİNİ KISITLAMA VEYA ENGELLEME HAKKI YOKTUR. BU NEDENLE GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE YAŞADIĞIMIZ GAZETECİ YAMAN KAYA YA YAPILAN SALDIRIYI PARTİM VE ŞAHSIM ADINA KINIYOR VE LANETLİYORUM.

sayın başkan ekonomimiz maalesef belli, çok kan kaybetti, başka ülkelere karşın çok fakirledik, satın alma gücümüz düştü, açlık sınırı altında yaşamaya çalışan aile sayımız arttı, buna mukabil malesefki belediyemiz her yere bilbord ilanları, yol kenarı çitler ile afiş asımları ve asfaltlamalarda her 400-450 metrede bir büyükşehir yazıları ile rakamını telefuz edemeyeceğim bir savurganlık içerine girdi. bursa büyükşehir belediyesi yazısı ile belediyemiz ayaklar altında çiğnetiliyor. her yazıyı gördükçe farklı renkler ile süslenmiş bu yazının sürücüye ve trafiğe ne faydası var diye soruyorum ancak cevap bulamıyorum. 2024 de 2023 ten daha rahat geçmeyecek. 21 ağustosta maliye ve hazine bakanlığınca hazırlanan en borçlu belediyeler listesinde ilimiz 760 milyon bursa büyükşehir belediyesi, 415 milyon lira buski ile toplamda 1 milyar 175 milyon tl ile ilk sıralamalarda yer aldığı görülüyor. bütün buna rağmen tanıtım ve ağırlamalarda bu kadar savurganlığın olması ne kadar dır onuda halkımız 30 marttaki yerel seçimlerde halkımızın takdiri ile cevap bulacaktır.

kırsal yerleşim alanlarında yer alan her türlü ruhsatlı yapılara insani ihtiyaç olan temiz su tedarikinin buski tarafından temin edilmesi gerekir. tarih ve tam konusunu bilemediğim buski yönetim kurulu kararı ile kırsaldaki bazı yapılara su verilmemesi kararı derhal kaldırılmalı, temiz içme suyunun ilgili ruhsat almış yapılara bir an önce sularının bağlanması gerekir. bu bağlama esnasında taleplilerin abone hatlarının kendileri tarafından yapılmasını taahüt etmesi halinde hiç program yapılmadan su bağlanması sağlanmalıdır. özellikle tarım işletmelerinin temiz su ihtiyaçlarına öncelik verilmelidir.

partimizin hiçbir bireyle sorunu yoktur. partimiz her daim haksız, hukuksuz şekilde hareket eden kurum ve kuruluşların yöneticilerine karşı çıkmış ve çıkmayada devam edecektir. alışveriş merkezlerinde yaşanan trafik ve otopark sorunlarına bir yenisi daha “Downtown” ile eklenmiştir. öncelikle farklı imar yapılaşması ile kamuoyununda tepkisini çeken fuat kuşçuoğlu caddesi üzerinde yer alan inşaat alanında sosyal medyadada çokça şikayete konu olan bu alışveriş merkezinin otopark alanlarının tamamlanmadan faaliyete geçmesi sıkıntı yaratmış ve bunun gibi örneklerde devam edecektir.

birkaç gün önce yaşanan benim meslektaşlarımında bulunduğu işmerkezi yangınında işyerleri zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekiplerine ve amirlerine de şükranlarımızı iletiyorum. imar durumları görüşülürken özellikle komisyon üyemiz adnan akın beyin hakkını teslim etmem gerekiyor ki, “bina yüksekliği arttıkça her kat için yarım metre çekme olmalı” tezinin burda ne kadar geçerlki olduğunu gördük. yangın sırasında kopan kımpozit parçalarının diğer komşu bina balkon ve alanlarına sıçradığı, ısı nedeniyle diğer komşu binaların büyük tehlike atlattıklarını yaşadık. yine bina imalatlarında kullanılan malzemelerin ne kadar hayati önem taşıdığınıda gördük. birkez daha geçmiş olsun temennilerimizi iletiyoruz.

güz yağmurları yoğun bir şekilde zaman zaman çok şiddetli bir hal almakta ve de gerek mazgalların ve gerekse yetersiz kanalizasyon sistemleri nedeni ile su basmaları ve olumsuzluklar meydana gelmektedir. metrolojinin uyarıları akabinde olumsuzluk yaşanan bölgelerdeki tüm mazgalların kontrol edilmesi ve vatandaşların gerekli tedbirleri alabilmesi için maddi ve manevi yardımların yapılması gerekmektedir. daha güzel, daha yaşanabilir bir Bursa diliyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ