Demokrat Zafer

ÇOK TEŞEKKÜRLER DOSTLARIM , YOLDAŞLARIM VE CANLARIM…

Geçmiş dönem PM Üyesi Güler Buğday’dan duygusal teşekkür… Buğday;

Rahatsızlığım ve buna sebep olan bir iki kendini bilmezin sebep olduğu durumu paylaştığımda bana moral veren, güç veren, destek verip sevgi saygı sunan herkese minnet duygularımla teşekkür ederim.
Yaşamlarımız zaten İslamo -Faşistler ve soygun düzeninin temsilcileri ve yandaşlarından dolayı çok zorlu geçiyor.
Ne yazık ki bazı tuzu kuru veya gönlü insan sevgisine kapalı “dünya yansa umurumda olmayan bencil insanlar” kötülükten besleniyorlar.
Okumayan, araştırmayan, hatta mesleklerinde bile kusurlu olup; dolaylı elde ettikleri imtiyazlı duruma güvenip hükmedemedikleri tüm insanlara, hatta aile ve sülaleye kadar yaşamları dar etmek için ömürlerini tüketiyorlar!!!!
Allahtan bu tür hasta beyinli ve kirli yürekli insanların sayısı bizlerin özellikle sol/sosyal demokratların içinde çok az bulunuyor.
Bu kendini bilmezler, kadınlar öldürülürken veya şiddete uğradığında umursamazlar.
Çocuklar aç sefil kalmış, ana babalar çaresizlik içinde hak etmeden elde ettikleri sınırsız parayı görgüsüzce şatafata harcarken asla zorda olanlarla paylaşmak, bölüşmek, dayanışmak hatta üzülmek bile akıllarına gelmez.
Bu türler, laftan- iyilikten anlamaz ve şer cephesi oluşturup toplumsal olaylara duyarlı, emek veren, elini taşın altına koyan yürekli insanlara çirkinlik yaparak kumpas kurarak beslenirler.
En utanç verenleri meslekleriyle uyumsuz, konumlarıyla utanç duyulacak davranışlarıyla en çok kendi ailelerini utandırırlar!!!!!
Temennim ve arzum bu türlere itibar edilmeyip, hatta tedavilerinin yapılmasına yardımcı olmaktır.
Ben Güler Buğday olarak mutluyum ve gururluyum…
Benim arkadaş, dost, yoldaş ve canlarımın hepsinin; sevgiyi paylaşan, dayanışan, dostluğa sahip çıkan ve hak eden dostlarına moral verip kötülüğü ve kötüleri reddeden insanlar olmasıdır.
Bana bu sıkıntılı günümde moral verdiniz, güç verdiniz ve yeniden yaşama umudu sağladınız.
Sevgiyi çoğaltan, dayanışmayı sağlayan ve hak edene sahip çıkan tüm demokrat, sol/sosyal demokrat dostlara teşekkür ederim.
Sağ olun, var olun ve çok olun…
Bu gün Ahmet Kaya dinliyorum.
Kasım ayında kaybettiğimiz öyle çok değerli güzel ve varlığımı borçlu olduğum Atam gibi, barış insanı Hrant Dink gibi, yeri doldurulamayan Ahmet Kaya ve şimdi de dürüstlerin güçlü sesi Metin Uca gibi eşi bulunmaz insan ve aydın var ki onlar içinde ağlıyorum.
“Keşke, Keşke, Keşke…, bizleri yalnız ve zorda bırakıp gidenlerle kalan kötüler, faşist ruhlu, bencil ve kifayetsiz saldırganlar ve ülkeyi karanlığa gömenlerle yer değişebilseler” diyorum.
Sevgiyi çoğaltalım çünkü insanlar için en iyi ilaç sevgi ve saygıdır.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ