Demokrat Zafer

Turkcell Vadi de ‘Yıldızlı Geceler’in bu akşam konuğu HALUK LEVENT

Türkiye’nin ilk ödüllü Açıkhava mekanı Turkcell Vadi de ‘Yıldızlı Geceler’in bu akşam konuğu HALUK LEVENT oldu

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye’nin en yeni, en genç ve ilk ödüllü açık hava mekanı TURKCELL VADİ’de gerçekleştirilen ‘Yıldızlı Geceler’ etkinlik serisi, 1 Ağustos Pazartesi akşamı Haluk Levent konseriyle devam etti.

Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle ‘Turkcell Vadi’de gerçekleştirilen etkinlik serisi, 1 Ağustos Pazartesi akşamı Türk rock müziğinin en önemli isimlerinden Haluk Levent’i ağırladı.

Ahbap platformu başkanlığında Türkiye’nin dört bir yanında yaptığı yardımlarla ve paylaşımlarla gündemden hiç düşmeyen, her konserinde binlerce seveniyle tek yürek halinde şarkılarını söyleyen Haluk Levent, yine unutulmaz ve büyük bir konsere imza attı.

Yıllardır aynı sahneyi paylaştığı ekibinin enstürmantel performansı ile konserine başlayan Haluk Levent, kısa bir müzikal ziyafet sonrasi ‘Uçak’ ve ‘Deliler şarkılarını yorumladı. Her şarkısını alkışla ödüllendiren seyircisine  ‘Hoşgeldiniz bu kaçıncı Vadi Açıkhava konseri ama heyecanım hiç bitmiyor.  Konserde hiç durmak istemiyorum’ dedikten sonra kısa sohbet sonrası ‘Deniz Üstü’ ve ‘Güneş Topla’ gibi unutulmaz klasiklerle konserine devam etti.

Haluk Levent konserde sürpriz yaparak grup yirmi7’in solisti Okan Şarlı’yı sahneye  davet ederek birlikte şarkı söylediler.

Şarkı aralarında seyircisi ile şakalaşıp sohbet eden Haluk Levent, Turkcell Vadi’de binlerce kişi söylediği her şarkıya eşlik etti.

3 Ağustos Çarşamba günü Yüzyüzeyken Konuşuruz ile devam edecek ‘Turkcell Yıldızlı Geceler ‘ konserleri , Ağustos’un ilk haftası her gün bir konser ile seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

Turkcell Yıldızlı Geceler’de sahne alacak sanatçılar ve konser tarihleri

• Yüzyüzeyken Konuşuruz – 3 Ağustos

• Öykü Gürman – 4 Ağustos

• Oğuzhan Koç – 5 Ağustos

• Kenan Doğulu – 6 Ağustos

• Sertab Erener – 7 Ağustos

Adres: Turkcell Vadi– Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi. Sarıyer/ İstanbul

Biletlere www.biletix.com veya biletix gişelerinden ulaşabilirsiniz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ