Demokrat Zafer

Sade, dingin ve minimalist

Koku duyusunun hafıza ve duygu ile olan güçlü bağını yakalayıp ürettikleri minimal tarzdaki mumlara yansıtan Flame Game, yüzde yüz vegan mumlarıyla ve eşsiz aromalarıyla, farklı duyusal deneyimler sunuyor. Sadeliği ve dinginliği hissettirecek mumlar cam, seramik ve teneke formuyla karşımıza çıkıyor.

Girişimci bir kadın tarafından kurulan genç bir marka olan Flame Game, pandemi döneminde hayat bulmuş. Markanın kurucusu Zehra Uygun, birlikte çalıştığı kreatif direktörler Ceren Akın ve Cemre Demirci ile evde kaldığımız uzun süre boyunca eve koku yayacak mumların arayışına girerek bu işe odaklanmış. Mum üretimiyle ilgili detayları yavaş yavaş öğrenerek ardından da kurucu ortakların Londra’da yer alan atölyesi B-lessed Studio ile iş birliği yaparak mumların dış görünümünü yaratılmış. Ortaya www.flamegameonline.com adresinde görebileceğiniz minimal ve maskülen stile sahip mum koleksiyonu çıkmış. Aylar süren bir tasarım ve ARGE sürecinden sonra markanın şimdiki haliyle buluşulmuş.

Flame Game’in amacı, koku duyusunun hafıza ve duygu ile olan güçlü bağını mumlara aktarmak. Koleksiyondaki her koku, kişisel anıları yakalıyor, böylece kişiyi sevdikleri yere ve sonsuza kadar hatırlayacakları anlara taşıyabiliyor. Flame Game, hayatın en temel noktasından ilham alan benzersiz koku seçkisi ile alıcılarına farklı duyusal deneyimler sunuyor. Mumların hiçbiri petrol ve sülfat içermiyor, her bir mum %100 vegan aynı zamanda cruelty-free anlayışıyla üretiliyor. Her bir mum, Flame Game’in stüdyosunda, kurum içi zanaatkarlar ekibi tarafından elde dökülüp etiketleniyor. Flame Game, küçük, eko-bilinçli değişikliklerin çevre üzerinde olumlu bir etkisi olabileceğine ve minimalizmin, ambalajdan içeriklerine kadar markanın tüm yönlerine yansıdığı üzere çevresel sorumlulukla el ele gittiğine inanıyor. Marka, tek kullanımlık plastiğe olan bağımlılığı azaltarak ve toksik olmayan ve etkili bileşenler kullanarak kaliteden ödün vermeden daha sağlıklı ve lüks ürünlere geçişi sürdürülebilir ve doğal hale getirmeyi hedefliyor. Mumlar cam, seramik ve teneke olmak üzere üç farklı ambalajla sahipleriyle buluşuyor.

Ofis adresimiz: Nejat Eczacıbaşı Binası, Sadi Konuralp Cad., No:5 Kat:2, 34433, Beyoğlu, İstanbul.

www.flamegameonline.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ