Demokrat Zafer

GIDA, İÇECEK VE TARIM POLİTİKALARI ARAŞTIRMA MERKEZİ (GİFT) TARAFINDAN ÖDÜL!

DELLY’E
GIDA, İÇECEK VE TARIM POLİTİKALARI ARAŞTIRMA MERKEZİ (GİFT)
TARAFINDAN ÖDÜL!

Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırma Merkezi (GİFT) tarafından bu yıl 2-3 Kasım tarihleri arasında 2. kez gerçekleşen Tarım, Gıda ve Gastronomi Inovasyon Zirvesi’nde; yerel ürünler ile değer yaratan markalarının hikayelerinin yer aldığı panelde ANNALIFE Gıda CEO & DELLY Markası kurucu ortağı Ceren Ballık Erdirik “Lezzetli ve Sağlıklı Bir Atıştırmalık Yaratmanın Delly’liği!” adlı konu başlığı ile konuşmacı olarak yer aldı.

Paneldeki ilham verici konuşmasıyla kendi sektörünün geleceğine ışık tutan Ceren Ballık Erdirik, “Agri Plus Tarım Inavasyon Ödülleri”nin sahiplerini bulduğu gecede DELLY markasına ait Portakallı Bar ürünüyle de “En Yenilikçi Diyet Ürün” ödülüne layık görüldü.

DÜNYA STANDARTLARINDA SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIK

Türkiye’nin ilk çikolata kaplı sağlıklı atıştırmalığı DELLY, %60’lık gerçek bitter ile kendi çikolatasını da kendisi üretiyor. Yüksek lif + Yüksek Protein + Koruyucu & Renklendirici içermeyen + Glutensiz + Şeker ilavesiz ve Vegan olan DELLY, tamamen kuruyemiş ve meyve bazlı barı ile dünya standartlarının da üstünde bir sağlıklı atıştırmalık.

GIDA, İÇECEK VE TARIM POLİTİKALARI ARAŞTIRMALARI MERKEZİ (GIFT) HAKKINDA

Odak konusu Tarım, Gıda ve Gastronomide İnovasyon” olan ve 2016 yılında tarım ve gıdaya dair kurulan ilk düşünce kuruluşu olan Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırmaları Merkezi (GIFT); tarım, gıda ve gastronomide, yani tarladan çatala tüm süreçlerde inovasyonu destekleyen girişimcileri, start up firmalarını, akademisyenleri, KOBİ’leri, büyük ölçekli firmaları, kamuyu ve medya kuruluşlarını bir araya getiriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ