Demokrat Zafer

SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE OSMANLI TEŞKİLATI BÖLGE BAŞKANINDAN İSTİŞARE ZİYARETİ

SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE OSMANLI TEŞKİLATI BÖLGE BAŞKANINDAN İSTİŞARE ZİYARETİ

                                                

Osmanlı Teşkilatı Bölge Başkanı, SGK İl Müdürlüğü’ne istişare ve bilgi alışverişi amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, SGK’nın faaliyetleri ve hizmetleri hakkında bilgi alan Osmanlı Teşkilatı Bölge Başkanı sayın, Bahattin DURMAZ, Batman SGK İl Müdürü Sn Alaattin ÖKTEM ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, Osmanlı Teşkilatı Bölge Başkanı’nın SGK’nın çalışmalarını yakından takip ettiği ve işbirliği imkanlarını artırmak adına bu tür ziyaretlerin önemli olduğu vurgulandı, Osmanlı Teşkilatı hakkında bilgi verildi.
Ayrıca, SGK İl Müdürü Sn. ÖKTEM de Osmanlı Teşkilatı Bölge Başkanı’na ve beraberinde Batman İl Bşk. Yarrdımcıları Sn. Rauf AYDIN, Sn. Durmaz ADANIR’a ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretin sonunda taraflar arasında işbirliği ve koordinasyonun artırılması konusunda mutabık kalındı ve karşılıklı olarak iyi niyet mesajları verildi. Bu tür ziyaretlerin devam edeceği ve diyaloğun sürekliğinin artarak devam edeceği belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ