Demokrat Zafer

Türkiye’nin Slikon Vadisini Ankara’ya Kuracak !

Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Selim Akgül sıradışı bir proje ile seçim yarışına girdi. Akgül Ankara’nın Gölbaşı ilçesini Türkiye’nin Slikon Vadisi yapma iddiası ile seçnmenlerden oy istiyor.

31 Mart ta yapılacak yerel seçimler için sahada olanBelediye Başkan adayları birbirinden farklı projeler ile yarışıyor. Bu projelerdenfarklı ve iddialı olanlar ise dikkat çekiyor. Saadet Partisinin Ankara Gölbaşıilçesinden aday gösterdiği eğitimci, yazar Selim Akgül son derece iddialı birproje ile seçmenlerin karşısına çıktı. Gözcü Tv nin haber Karavanı programınakonuk olan Akgül projelerini gazeteci Alptekin Aydoğan’a anlattı.

Mogan gölü kıyısında yapılan sohbette Akgül, Gölbaşıilçesini Türkiye’nin Slikon Vadisi yapma projesini anlattı. İlçede beşüniversite ve Aselsan, Türksat gibi Türkiye2nin dev teknoloji şirketlerininbulunduğunu belirten Akgül, yapmamız gereken sadece bu bileşenleri bir arayagetirmek diye konuştu.

Belediye olarak ilk etapta gençlerin bir araya gelebileceği,beyin fırtınası ve iş birliği yapabilecekleri startup cafe ler yapacaklarınıbelirten Akgül, ikinci aşamada kuluçka merkezi kuracaklarını belirtti. Uygun projelerinortaya çıkması ile Belediye olarak Dijital Dönüşüm ve Yatırım Ofisikuracaklarını belirten Akgül, bu ofisler vasıtası ile gençlerle yatırımcılarıbir araya getirmeyi hedefliyor.

Projenin bir hayal olmadığını özellikle belirten Akgül, buproje için paraya, bütçeye ihtiyaç yok. Tek ihtiyacımız olan inşa kaynağı ve buda Gölbaşı ilçemizde fazlasıyla var. Bu projede ihtiyaç olan yegane şeyvizyondur diye belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ