Demokrat Zafer

Vefa Sadece İstanbul’da Bir Mahalle İsmi Olarak Kalmamalı! Uludağ Üniversitesi Naim Süleymanoğlu’nun Manevi Hatıralarına Sahip Çıkmalıdır!

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel ÖZKAN, Naim Süleymanoğlu’nun vefatının 4. yılı münasebeti ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda söz alarak, dünya tarihine geçmiş sportif başarılarının yanı sıra gençlere örnek  olan ahlaki yapısı ve milli duruşu ile Türk Milleti’nin sevgi ve saygısını kazanan Naim Süleymanoğlu’nu bir kez daha anarken, iki yıl önce, isminin yaşatılması için köklü bir kurum olan Bursa Uludağ Üniversitesi’nin verilmesi için Meclis’e sunmuş olduğu kanun teklifini hatırlattı.

Milletvekili Yüksel Özkan’ın ardından söz alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 2019’da CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan’ın verdiği kanun teklifini anımsatarak:

“Bursa Milletvekilimiz Sayın Yüksel Özkan, iki yıl önce Naim Süleymanoğlu’nun isminin, Bursa Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ne verilmesi için kanun teklifi vermiştir. Bu kanun teklifi verildiği 15 Kasım 2019’dan bu yana Millî Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu’nda bekliyor, gündeme alınmadı, dedi.

AK Parti Grubu ve Komisyon Başkanı’na kanun teklifinin gündeme alınması çağrısı yapan Özel, “çok önemli bir adımı hep beraber atmış oluruz. Biz Grup olarak kanun teklifimizin arkasındayız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ