Demokrat Zafer

EMİR SULTAN’DA DUA ETTİ

Sanatçı Mehmet Çevik, her yıl olduğu gibi bu ramazanda da gece kulübü programlarına mola verdi. Dün de soluğu Bursa’daki Emir Sultan Türbesi’nde alan Çevik, bol bol dua etti. Ramazan ayının maneviyatının kendisi için önemine değinen Çevik, “Her ramazanda içimi tarifsiz bir huzur, ferahlık kaplıyor. Yıl boyu süren yoğun çalışma tempomdan dolayı yapmayı ihmal ettiğim ibadetleri ve manevi ziyaretleri ramazanda elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Bu ziyaretlerin başında da Emir Sultan Türbesi geliyor. Buradayken ruhumun kuş gibi hafiflediğini hissediyorum. Umarım Ramazan hepimiz için bir arınma dönemi olur” dedi.

BÜYÜK KONSERELER HAZIRLIK

Emir Sultan Türbesi’nde dua ederken, Allah’tan yaklaşan büyük konserleri için sevenlerine karşı kendisini utandırmamasını dilediğini söyleyen Mehmet Çevik, yakın zamanda dinleyicisini büyük sürprizlerin beklediğini söyledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Bursa Nilüfer’deki 23 Nisan Mahallesi’nde bir halk konseri vereceğini açıklayan Çevik, “Tüm sevenlerimi, ailece bu büyük konsere bekliyorum. O gece sevenlerime büyük sürprizlerim olacak” dedi.

BÜYÜK AÇIKHAVA KONSERİ GELİYOR

23 Nisan’daki konserin Haziran ayında vereceği büyük açıkhava konserinin provası niteliğinde olacağını söylemeden edemeyen Mehmet Çevik, asıl bombanın o gece patlayacağını ifade etti. Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserin biletlerinin daha şimdiden tükenme aşamasına geldiğini hatırlatan Çevik, “4 Haziran akşamı Kültürpark Açıkhava’da unutulmaz bir konsere imza atmak istiyorum. O gece için hazırlıklarımız çoktan başladı ve sürüyor. Yapacağım şovla tüm müzik camiasına örnek bir konser olacağına inanıyorum. Dinleyicilerimi bu özel geceye bekliyorum” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ