Demokrat Zafer

GEMLİK FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDEN 100 YILLIK GURUR COŞKUSU

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 100. Yıldönümünde Stadyumun ismini “Atatürk” olarak değiştirerek gönüllerde taht kuran Fenerbahçeliler, 100. Yıl kutlamalarında da yer alarak takdir topladılar. Gemlik Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emir Ertem ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede düzenlenen 29 Ekim Kutlamalarında Atatürk Anıtına çelenk koyarak Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnet, saygı ve özlemle andılar. Birçok spor kulübü olmasına rağmen Atatürk Anıtındaki törenlere sadece Gemlik Fenerbahçeliler Derneği’nin katılması dikkat çekti.
Gemlik Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emir Ertem, “ Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken, bize bu büyük mirası bırakan önceki nesillere minnettarlıkla bakıyoruz. Gelecek nesillere ise daha aydınlık bir Türkiye bırakma sorumluluğuyla doluyuz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin bir simgesidir. Bugünü coşku ve gurur içinde kutlarken, Cumhuriyetimizi daha da güçlendirmek ve büyütmek için bir araya gelmemizin önemini unutmuyoruz. Atamızın anıtına bu saygı, minnet, özlem ve coşkuyla çıktık.

Gemlik Fenerbahçeliler Derneği olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Milli Bayramlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ