Demokrat Zafer

ERMAKSAN, AKILLI OTOMASYON TEKNOLOJİLERİNİ BLECHEXPO 2023’TE TANITACAK

Sac işleme alanında lider üreticilerden biri olan ve Endüstri 4.0’a uygun akıllı ve ileri teknolojili çözümler geliştiren Ermaksan; yerli ve milli ürünlerini dünyanın dört bir yanındaki fuarlarda sergilemeye devam ediyor.

Sektörün öncüsü Ermaksan, 16. Uluslararası Sac Işleme Fuarı BLECHEXPO’da, imalatın geleceğini yeniden tanımlamaya hazırlanıyor.

Fuar, 7-10 Kasım 2023 tarihleri arasında Almanya’nın Stuttgart kentinde gerçekleştirilecek. Alanında yenilikçi bir konuma sahip olan Ermaksan, fuar süresince endüstriyel ortamı yeniden şekillendirmek için tasarlanan son teknoloji çözümlerini tanıtacak.

Akıllı üretim için yenilikçi çözümler

Ermaksan, teknoloji ve yaratıcılığın kesişimini yakından incelemek isteyenleri Salon 3, 3203 no’lu standında ağırlayacak.

Ermaksan’ın yenilikçi teknolojileri akıllı üretim için titizlikle hazırlanmış olup, teknolojik beceri ve yeniliğin mükemmel bir birleşimini bünyesinde barındırmaktadır. Ermaksan’ın farklı sektör taleplerini karşılamak üzere tasarlanmış ve otomasyonla uyumlu çözümleri, üretim süreçlerinde devrim yaratmanın ön saflarında yer alıyor.

Yarının ihtiyaçlarına yönelik sürdürülebilir teknolojiler

Ermaksan’ın sergilenen ürünleri yalnızca mevcut üretim taleplerini karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda yarının zorluklarını da öngörüyor.

Ortaya çıkan trendlere öncülük etme ve müşteri beklentilerini anlama konusundaki kararlılığı, Ermaksan’I sürdürülebilirlik ile teknolojik ilerleme arasında kusursuz bir denge kurarak çevre dostu, enerji açısından verimli makineler yaratmaya yönlendiriyor.

Benzersiz üretkenlik, maksimum verimlilik

Ermaksan’ın fuarda sergileyeceği ürünlerden esnek kesme ve bükme hattı ile akıllı üretimin gücüne tanık olabilirsiniz.

FIBERMAK GEN-5 lazer kesim makinesinin TOWERMAK yükleme sistemi ve robotik uygulamalarla geliştirilmiş yeni SPEED BEND PRO abkant pres ile entegrasyonu, benzersiz üretkenliği garanti ederek işletmelerin zekasını yükseltmektedir.

Aerodinamik bir boru yükleme bölümüyle donatılmış FIBERTUBE-ECO, Ø20’den Ø200’e kadar değişen boruların taşınmasından kare ve dikdörtgen profillerin işlenmesine kadar, savunma ve havacılıktan mobilyaya kadar çeşitli sektörlerdeki uygulamalara yönelik çok yönlü bir çözümdür. Hassasiyeti ve verimliliği yalnızca üretimi artırmakla kalmaz, aynı zamanda malzeme israfını da önemli ölçüde azaltarak işletmeler için önemli maliyet tasarrufları sağlamaktadır.

Teknolojinin inovasyonla, dönüşen endüstrilerle ve geleceğe hazır işletmelerle buluştuğu bir dünyada Ermaksan, üretimin geleceğini şekillendirerek, işletmeleri geleceğe hazırlmaya devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ