Demokrat Zafer

Kudüs coğrafi değil imani bir meseledir

Milli Gençlik Derneği Genel Başkanı Ahmet Özvatan son günlerde Filistin’de yaşanan gündeme dair bir basın açıklaması yaptı. Özvatan;

“Zalimin Karşısında, Mazlumun Yanındayız

Orta Doğu’da bir çıban başı olan işgalci terör rejimi İsrail , siyonist emellerine ulaşmak için 75 senedir Filistin devletinin topraklarının %90’ını ele geçirmiş ve her türlü zülmü reva görerek yüzbinlerce müslümanı katletmiştir. Siyonist İsrail rejimine karşı haklı direniş mücadelesi veren Filistinli kardeşlerimize karşı dün akşam hiçbir inanç, vicdan ve insaf sahibi insanın kabul edemeyeceği bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Gazze’de; o bölgenin daha güvenli olacağını düşünen insanlar ile tedavi amaçlı orada bulunan insanların yoğun olarak bulunduğu El Ehli Hastanesine yapılan saldırıda çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere binin üzerindeki kardeşimizin şehadet şerbeti içtiği haberlerini maalesef üzülerek izliyoruz.

Ne Amerika Dışişleri Bakanı’nın buraya Amerikalı bir bakan olarak değil, bir Yahudi olarak geldim demesi ne de Amerika Başkanının “haklı olan İsrail’in yanındayız ve bu İsrail’den değil Filistin’in içerisinden yapılmış olan bir patlamadır” demelerini asla yadırgamıyoruz. Dün Irak’a demokrasi getireceğini söyleyerek işgal edip tüm yeraltı kaynaklarına el koyan ve Ukrayna konusunda; Putin’in yargılanması gerektiğini belirtenlerin bugün Netenyahu’ya sahip çıkarak bu katliamı hatta soykırımı desteklemeleri onların nasıl iki yüzlü ve sapkın inanç sahibi olduklarını bir kez daha tüm Dünya’ya göstermiştir.

Batıl olan siyonist inançları gereği; tüm yaratılmışların kendilerine hizmet etmek için yaratıldığına inanan bu sapkın insanlar tüm bunları yaparken, İslam ülkeleri ve yetki sahibi olan liderlerinin neler yaptığını da irdelememiz gerekiyor. Gerek; ülkemizdeki Milli Görüş’ün Banisi Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın “ Kudüs coğrafi değil imani bir meseledir “ sözünü hafızalarına nakşetmiş olan şuurlu, imanlı, yiğit insanlar gerekse Dünya’nın farklı ülkelerinde dini,dili, ırkı, mezhebi farklı olsa da zalimin karşısında , mazlumun yanında olduğunu göstermek için meydanlara akın eden halklar güçleri nispetinde tepkilerini gösterdiler.

Ama Cennetmekan Erbakan hocamızın “İsrail laftan değil güçten anlar” sözünün ne kadar doğru olduğunu 75 senedir bütün dünya yaşayarak görüyor. Erbakan hocamızın talebesi olan bizler çok iyi biliyoruz ki Erbakan hocayı Erbakan yapan; konuştuğunu yapan adam olmasından, aksiyoner dava adamı olmasından ve yaptığı her işi Allah rızası için yapan adam olmasından kaynaklanmaktadır. Bugün İslam coğrafyasına baktığımızda yetki sahibi olan liderlerin verebildikleri en büyük tepkinin lanetlemek ve kınamak olduğunu görünce Erbakan hocamıza olan hasretimiz, özlemimiz bir kat daha artmaktadır. 1974’te Amerika’ya rağmen Kıbrıs barış harekatını yapan, 54. hükumette Amerika’nın ambargo kararına karşılık İncirlik üssünü kapatan Erbakan hocamızın dirayetini gerekli yaptırım kararlarını alarak tüm İslam ülkelerinin liderlerinden görmek isterdik.

Bizlere; Kudüs’ün imani bir mesele olduğu şuurunu veren, yaptığımız her işi Allah rızası için yapmamız gerektiğini , ve her daim mazlumun yanında zalimin karşısında dimdik durmayı hayatımızın gayesi olarak öğreten Erbakan hocamızdan Cenabı Hak razı olsun.
Cenabı Hak; şehit olarak dünya imtihanını kazanan kardeşlerimize rahmetiyle muamele eylesin. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar versin .Milli Gençlik Derneği’mizde bu noktada tıpkı Erbakan hocamız gibi; derdi Allah (cc)’a hakkıyla kul olmak olan, olaylara feraset ile bakan, ve zamanı geldiğinde alması gereken kararları bedelinin ne olacağını düşünmeden dirayet göstererek alacak olan şuurlu, hasbi, kararlılık abideleri; Necmettin Erbakan ve Adnan Demirtürk gibi dava erlerini yetiştirecektir inşallah.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ