Demokrat Zafer

La Valette Maratonu için hazırlıklar başladı

Maltanın AIMS (Uluslararası Maratonlar Birliği) onaylı tek resmi maratonu olan La Valette Maratonu için hazırlıklar başladı. 24 Mart 2024te düzenlenecek olan La Valette Maratonu, tam maraton ve yarı maratondan oluşacak.
Görkemli Valletta surları, üç tarihi şehir, Büyük Liman ve Sliema kıyı şeridi gibi Malta’nın en güzel manzarasına sahip bölgelerinden geçen rota, koşuculara eşi benzeri olmayan bir maraton deneyimi yaşatacak.

Malta adalarının pitoresk manzaralarını, simgesel yapılarını ve zengin tarihini keşfetme fırsatı bulan katılımcılar, aynı zamanda dünyanın en iyi iklimlerinden birinde koşmanın da tadını çıkarabilecekler.

Malta’nın sportif takviminin en önemli etkinliklerinden biri olan La Valette Maratonu, Akdeniz’in tam kalbinde gerçekleşecek bu etkinliğin bir parçası olmak isteyen her seviyeden sporcunun katılımına açık.

42,2 kilometrelik Tam Maraton sporcuları sınırlarını zorlamaya davet ederken, muhteşem manzaralar eşliğinde keyifli bir koşu arayanlar için Yarı Maraton ideal bir seçenek olacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ