Demokrat Zafer

Yusuf Çelik’ten lezzet dolu açılış

‘Türkiye’nin en lezzetli kuzu döner markası’ sloganıyla büyümeye devam eden Yusuf Çelik Et Kuzu Döner, Bursa’daki dördüncü şubesini görkemli bir törenle Bağlarbaşı’nda hizmete açtı.

Et kuzu dönerde bir Türkiye markası haline gelen Yusuf Çelik Et Kuzu Döner, Osmangazi Bağlarbaşı’ndaki yeni şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Bursa protokolü ile iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin büyük ilgi gösterdiği açılış, lezzet dolu anlara sahne oldu. Bağlarbaşı şubesinin açılış kurdelesinin alkışlar eşliğinde kesildiği törende konuşan Yusuf Çelik Et Kuzu Döner Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Tosun, ‘Türkiye’nin en lezzetli kuzu döner markası’ olmaktan dolayı duydukları gururu dile getirerek, büyümeye hız kesmeden devam edeceklerini kaydetti. Açılışta yer alan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi, tanınmış iş insanı Haşim Kılıç ise yeni şubenin tüm Bursa’ya hayırlı olmasını diledi.

GÜNDE 4 TON DÖNER

Yusuf Çelik Et Kuzu Döner’in dördüncü şubesiyle birlikte günlük et satış miktarının tam 4 tona ulaştığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Tosun, bu işi severek yaptıklarının altını çizdi.

Lezzet, hijyen ve kaliteli hizmet anlayışından asla ödün vermediklerini söyleyen Tosun, ‘Günde 4 ton etin satıldığı tüm bünyemizde işin arka planı o kadar titiz yürümekte ki burada et kokusunu bile duyamazsınız.

Bursa halkının bu kaliteyi layık olduğuna inanıyoruz’ dedi.

Ramazan Tosun, Yusuf Çelik Et Kuzu Döner’in yeni şubelerinin İstanbul, Ankara ve İzmir ile devam edeceğini duyurdu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ