Demokrat Zafer

Anayasa Mahkemesi Başkanı makamında bakın ne konuşuldu?

Bursa’da yaşamasına karşın Ankara başta olmak üzere Yozgatlı yöneticileri yalnız bırakmayan Marmara Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Arslan, yine önemli ziyaretlere imza attı.

Anayasa Mahkemesi Başkanı makamında bakın ne konuşuldu?mask

Marmara Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Arslan, Ankara’nın önemli isimlerinden Yozgatlı Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Eski İçişleri Bakanlık Müsteşarı ve Bakan Yardımcısı, Anayasa Mahkemesi Üyesi Muhterem İnce ve Anayasa Mahkemesi Üyesi Kenan Yaşar’ı makamlarında ziyaret etti.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaret de Yozgat ve Yozgatlılar da konuşuldu.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan Yozgatlılar’ı konuk etti

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Marmara Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Arslan, şunları kaydetti:

“Anayasa Mahkemesi Başkanı, Bozok Yaylasının yiğit evladı, gönül adamı, değerli devlet büyüğümüz, kadim dostumuz kıymetli Yozgatlı hemşehrimiz Sayın Zühtü Arslan beyleri makamında nezaket ziyaretimiz oldu. Samimi ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine Bursada yaşayan yüz bini aşkın Yozgatlılar adına teşekkürler ederiz.

Ankara’da çok önemli ziyaretler

İkinci ziyaret durağımız Eski İçişleri Bakanlık Müsteşarı ve Bakan Yardımcısı, halen Anayasa Mahkemesi Üyesi olan bozkırın yiğit evladı gönül adamı değerli devlet büyüğümüz güzel insan Sayın Muhterem İnce Bey oldu. Kendilerine de samimi ev sahipliklerinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Yine Anayasa Mahkemesi Üyesi bozkırın yiğit evladı gönül adamı değerli devlet büyüğümüz kıymetli dostumuz güzel insan Sayın Kenan Yaşar Beyleri ziyaret ettik. Çok verimli ve önemli diyalogların yaşandığı ziyaretlerimizde gündemimiz Yozgat ve Anadolu insanı oldu. Devletin her kademesinde görevlerini başarıyla yürüten hemşehrilerimize ve Anadolu’nun yiğit evlatlarına sağlık ve muvaffakiyetler diliyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ