Demokrat Zafer

Evidea’nın “Üniversite Paketi” ile Yeni Hayatınıza Avantajlı Başlayın!

Her döneme uygun trend ürünleriyle yaşam alanlarınıza anlam katan Evidea, bu kez üniversite öğrencilerine özel bir paket hazırladı. Öğrencilerin tüm eksiklerini tek bir pakette toplayan Evidea, yeni bir hayata adım atacak öğrencilere %10 indirim fırsatı da sunuyor.

Yeni bir hayata adım atmanın heyecanı içindesiniz ve nereden başlayacağınızı bilemiyorsunuz… Yurt veya evde ihtiyacınız olan her şeyi sizin için düşünen biri var artık, Evidea!

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam olmak üzere toplam 8 ana kategoride geniş bir ürün yelpazesi bulunan ve bir evin ihtiyacı olan tüm ürünleri tek çatı altında sunan Evidea, üniversiteye yeni başlayan öğrencilere ev kurma sürecinde güzel bir paket sunuyor.

Öğrencilerin, ev ve yurt odalarındaki tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan ihtiyaçlar listesinde hayatını kurabilmesi için en temel ve en gerekli ürünlerden oluşan “Üniversite Paketi”, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleriyle göz dolduruyor. Tüm öğrenciler için ideal yaşam alanları sunan Evidea’da, yemek takımlarından tencere ve tavalara, kitaplıklardan nevresim takımlarına, banyoda ihtiyacınız olan malzemelere kadar birçok alternatif bulunuyor.

Evidea, trend ve kaliteli ürünleri ile yeni akademik yıla hazırlanan tüm öğrencileri, konfor ve şık seçeneklerle yeni hayatına hazırlıyor. Üstelik öğrenciler, tüm ihtiyaçlar özenle düşünülmüş bu pakete, 13408 TL’den başlayan fiyatlarla ulaşabiliyor. Evidea’nın uygun fiyatlarıyla bütçelerini aşmadan alışveriş yapmanın keyfini, kaliteli ürünler ve ulaşım kolaylığıyla birlikte çıkarıyor. Bunlara ek olarak öğrencileri ve ev kuracak herkesi ev alışverişi için 7.000 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese %10 indirim* kampanyası da sizi bekliyor.…

*Kampanya, 31 Aralık 2023 tarihine kadar Evidea’dan tek seferde yapılacak 7.000 TL ve üzeri, tek çekim veya taksitli ödeme ile gerçekleştirilen alışverişlerde %10 indirim uygulanacaktır.

*Üniversite Paketi 13.408 TL’den başlayan fiyatlarla sunulmaktadır.

*Kampanya tüm Evidea Mağazalarında, evidea.com internet sitesinde ve Evidea Mobil Uygulamasında geçerlidir.

*Kampanya, Elektrikli Ev Aletleri dışında tüm ürünlerde geçerlidir.

*Satış fiyatları ve stok adetleri değişiklik gösterebilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ