Demokrat Zafer

GÜRSU, ARMUT FESTİVALİ’NDE EĞLENCEYE DOYDU

24.Gürsu Kültür Sanat ve Armut Festivali, coşku dolu konserlerle, Gürsulular’a eğlence dolu saatler yaşattı. Dj Uğur Başaran, Ünlü Sanatçılar Bilal Sonses ve Tuğçe Kandemir Kent Merkezi’nde ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği konserlerde dinleyenleri coşturdu.

Gürsu’nun simgesi haline gelen armut meyvesinden ismini alan Gürsu Kültür Sanat ve Armut Festivali, Gürsu’nun coğrafi işaretli tarım ürünü olan armutun tanıtımını yapmak ve ilçenin kültür yaşamını canlandırmak amacıyla 24. kez gerçekleştirildi. Üç gün süren Festival, armut ikramının yapıldığı tanıtım stantları, panellerle renklenirken, gerçekleştirilen konserlerle coşku dolu anlara sahne oldu.

BİLAL SONSES GÜRSU ARMUDUNU SAHNEDE TATTI

Bilal Sonses’in Cumartesi günü gerçekleşen konserinde Gürsu Kent Merkezi’nde toplanan Gürsulular şarkıları hep bir ağızdan söylediler. Meşhur Gürsu armudunu sahnede tadan Bilal Sonses, geniş repertuarı ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

YAĞMUR ALTINDA UNUTULMAZ BİR KONSER

Tuğçe Kandemir’in Pazar günü gerçekleşen konserinde ise yağmura rağmen alanı saatler öncesinde dolduran çocuk ve gençler, unutulmaz anları birlikte yaşadı. Hep bir ağızdan söylenen şarkılara yağmurun şiddetini arttırmasına rağmen durmadı. Coşkusu katlanan konser hep bir ağızdan söylenen şarkılarla sona erdi.

GÜRSU, ARMUT FESTİVALİ’NDE EĞLENCEYE DOYDU

Festivalin gerçekleştirilmesine destek olan firmalara teşekkür plaketi sunan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Akbaşlar Tekstil, Uludağ OSB ve Yeşil Çevre Hizmet ve İşletme Kooperatifimizin ana sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz 24.Gürsu Kültür Sanat ve Armut Festivalimiz süresince, Gürsumuz’un simgesi armudumuzun tanıtımını yapmanın ve hemşehrilerimize eğlence dolu üç gün yaşatmış olmanın mutluluğunu hissediyoruz. Kültür kenti Gürsu sloganıyla gerçekleştirdiğimiz kültür sanat etkinliklerimizle, hemşehrilerimizin sosyal yaşamlarını renklendirmeyi sürdüreceğiz. Hep birlikte keyifle yaşayacağımız Gürsumuz’u, her alanda geliştirme yolunda, hemşehrilerimizden aldığımız güç ve enerjiyle hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ