Demokrat Zafer

POLİSAN KANSAI İLE EVİNİZİN HEM RENGİNİ HEM ENERJİSİNİ YENİLEYİN

Polisan Kansai Boya; ilkbaharda evlerini, ofislerini güzelleştirmek veya yenilemek isteyenlere inovatif boya ailesi ve sınırsız renk seçenekleriyle hem duvarları hem de objeleri renklendirmek için birçok seçenek sunuyor!

Tıpkı kişisel bakımımıza vakit ayırmamız gerektiği gibi evimizin bakımına da vakit ayırmamız gerekiyor ve ilkbahar bunun için doğru zaman! Evinizi yenilemenin en kolay ve etkili yollarından biri duvar renklerinde yapılan yenilikler! Nasıl temizlik ve yenilik size kendinizi iyi hissettiriyorsa, bahar temizliği ve tadilatı da evinizin enerjisini tazeleyebilir! Peki, boya işlemine nereden başlamalı, nelere dikkat etmelisiniz? Polisan Kansai Boya uzmanlarının önerilerine kulak verin!

Renk seçimi

Bir odayı boyarken, verilmesi gereken birçok karar vardır ve bunlar içinde en önemlilerinden biri de renk seçimidir. Tasarruflu, ekstra hijyen sağlayan, su bazlı ve çevreye duyarlı boya seçenekleriyle yüksek performanslı ürünler sunan Polisan Kansai Boya, Mix Center ile kartelaya bağlı kalmak istemeyenler için sınırsız renk seçeneği sunuyor.

5. duvar beyaz olmak zorunda değil

Tavanlar uzun süre görmezden gelindi ve üzerine pek de düşünülmeden hep beyaza boyandı. Ama artık beşinci duvarı hangi renge boyadığınız da önemli. Tavanınızı duvarlarla aynı renge boyayabilirsiniz. Duvar renginizin birkaç ton açığını veya koyusunu ya da çizgileri kullanarak da farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Mekan hazırlığı özen ister
Boyama işleminden önce evinizi boyaya hazır hale getirmek için eşyaları dışarı çıkarmak ya da odanın ortasına getirerek üzerlerini kapatmanın yanı sıra prizleri maskeleme bandı ile kapatmak, avizeleri sökmek de gerekiyor. İç cephe boyama işlemine tavandan başlamalı ve olası kirliliğin önüne geçmek için zemini kağıt veya naylon ile kaplamalısınız.

Sadece duvarları değil, dolapları ve mobilyaları da yenileyebilirsiniz

Evinizde veya ofisinizdeki eski ahşap ve metal mobilyalarınızı X1 Anti Aging Kokusuz Parlak ile yeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Polisan’ın su bazlı parlak boyası X1 Anti Aging Kokusuz Parlak yaratıcılığı özgürce kullanmaya imkan veriyor ve ekstra bir ön hazırlık gerektirmiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ