Demokrat Zafer

Huobi Live: Kriptodaki Bir Sonraki Trend

25 Ağustos’ta Huobi Live’da metaverse’in blok zincir endüstrisinde oynayacağı rolü tartışacak olan Metacity CTO’su Hassan Miah’ın yer aldığı bir gösteride ünlü metaverse tema parkı Metacity ile bir araya gelecek. Metacity, Avril Lavigne, Ian Somerhalder, Russell Simmons, Olivia Palermo ve daha fazlası gibi ünlülerle çalışıyor. Bir SocialFi platformu olan Metacity, hoş geldin bonusu olarak Huobi Global, yeni kullanıcılara gösteriyi izlemeleri için 700 USDT ve 100.000 SHIB’e kadar ödül dağıtacak.

90’larda QVC’de televizyonda yayınlanan ev alışverişi yayınları Amerika Birleşik Devletleri’nde popülerlik kazandı. Alışveriş deneyimini müşteriye getirmek için profesyonel TV sunucuları, güzellik ürünlerinden giysilere ve elektrikli süpürgelere kadar her şey dahil ürünleri satardı ve izleyiciler sipariş vermek için televizyon ekranlarındaki bir numarayı arayabilirlerdi. 2010’lara geldiğimizde ise canlı yayın satışları Çin’de ve dünyanın yarısında tekrardan hayatımıza girdi. Benzer bir şekilde, bir e-ticaret pazarı olan Taobao’daki profesyonel sunucular makyaj, giysi ve ev aletleri gibi ürünler sundu ve izleyiciler Alipay uygulamasında birkaç basit dokunuşla alışveriş yapabildiler. 2018 itibariyle, Çin’deki canlı yayın izleyicileri 500 milyonun üzerine çıktı ve Taobao, o yıl canlı yayın işlemlerinde 15 milyar ABD dolarının üzerinde gelir elde etti.

Şimdi, e-ticaret ürünlerini pazarlamak için değil, en yeni kripto para birimlerini tanıtmak için yeni bir canlı yayın dalgası ortaya çıkıyor.

Huobi Live ile tanışın

Mart 2022’de Huobi Global uygulaması içinde bir canlı yayın platformu olan Huobi Live’ı başlattı.

En yeni endüstri ve piyasa trendlerini tartışan bir dizi farklı kripto para birimi fenomeni ve uzmanına sahip olan Huobi Live yayınları, YouTube ve Facebook Live aracılığıyla da yayınlanıyor ve izleyiciler, canlı yayın sona erdikten sonra bile kayıtları görüntüleyebiliyor.

Canlı yayının yatırımda devrim yaratabileceğine inanıyoruz. Geleneksel içerik pazarlaması, son müşteriyle güven oluşturmak ve onları eğitmek için içeriği kullanır. Canlı yayının, izleyicileri satın aldıkları yatırım ürünleri hakkında eğitmeye yardımcı olabilecek bu sürecin geliştirilmiş bir biçimi olduğuna inanıyoruz.

Bu önemli çünkü kripto para birimleri hala gelişmekte olan bir varlık sınıfıdır. Tipik olarak, insanlar yatırım kararları vermeden önce ister raporları okuyor ister finansal dosyalara bakıyor veya finansal verileri analiz ediyor olsun, araştırma yaparlar. Ancak kripto endüstrisinde, ölçmek için çok fazla finansal ölçüt yok, yatırımcılar çok fazla parayı riske atıyor ve hala birçok güvenlik riski söz konusu. Son Solana hackinde, binlerce cüzdandaki varlıklar boşaltıldı ve kripto yatırımının hala güvensiz olduğu algısını güçlendirdi. Bu nedenle eğitim önemlidir. Huobi tarafından yakın zamanda yapılan bir ankette, 3.144 katılımcının %52’si kripto para birimleri hakkında yatırım yapacak kadar bilgili hissetmediklerini bildirdi. Yatırımcıları güvence altına almak için daha fazla eğitime ihtiyaç var ve bu, canlı yayının gelebileceği yer.

Huobi Live ile şimdiden umut verici bir büyüme gördük. 2022’nin ikinci çeyreğinde, Huobi Global kullanıcılarının %18,9’u ve aktif işlem yapan kullanıcılarının %12,1’i Huobi Live yayınlarını izledi ve bazı yayınlar bölüm başına 30.000’den fazla görüntülendi. Tron, BitTorrent’in kurucusu ve şu anda Grenada’nın Birleşmiş Milletler Büyükelçisi olarak görev yapan Justin Sun’ı ağırladık. Ayrıca zincir üstü likidite sağlayıcısı DODO, açık kaynaklı blok zinciri Eosio ve Polkadot’un kurucularını da ağırladık.

Huobi Live yayınlarımız yedi farklı dili ve birçok kategoriyi kapsayacak şekilde genişledi: DeFi, GameFi, Metaverse, NFT’ler, Crypto, K-line analizi, Türevler ve daha fazlası. Önde gelen endüstri oyuncularıyla derinlemesine röportajlar içeren tescilli programlarımız World on the Chain ve Huobi X-Change, özellikle popüler olduğunu kanıtladı. Dinamik ikili Cassie ve Cecilia’nın ev sahipliği yaptığı bir başka heyecan verici yeni program olan Crypto Frontline, her hafta en son piyasa ve endüstri trendlerini analiz ediyor. Huobi Talks, her Cuma saat 14:30’te bir konuk paneli sunuyor.

Huobi Live yayınlarını izlemek için Android veya iOS için Huobi Global uygulamasını indirin veya resmi YouTube ve Facebook Live kanallarımızı ziyaret edin.

Huobi Live ayrıca, canlı yayın platformunda yayınlara ev sahipliği yapmak için kripto fenomenlerini işe alıyor ve en iyi fenomenlere kullanıcırının işlem komisyonlarının %60’ı kadarını getiri olarak sunuyor. Huobi Live’da bir gösteriye ev sahipliği yapmakla ilgileniyorsanız, buradan başvurabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ