Demokrat Zafer

YENİŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN HERKESE, “PES!” DEDİRTEN SİNAN ATEŞ VEFASIZLIĞI!..

İYİ Parti, Yenişehir Belediye Meclisi toplantısında, Şehit Doç. Dr. Merhum Sinan Ateş’in aziz hatırasını yaşatmak amacıyla; adının bir cadde, park ya da bir sosyal tesise verilmesini istedi. MHP’li başkan ve üyeler kabul etmedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı Ercan Özel, “Şehidimize karşı yapılan bu vefasızlık doğrusu hepimize pes dedirtti” şeklinde konuştu.
Ercan Özel’in İYİ Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı adına yaptığı açıklama aynen şöyle:

“Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in uğradığı menfur bir silahlı saldırı sonucunda şehit edilmesinin acısını bizler hala üzerimizde yaşarken, Yenişehir Belediyesi’nin şehidimize karşı yapmış olduğu bu vefasızlık pes dedirtti.
İYİ Parti olarak bizler; gelen yoğun talepler üzerine, Mayıs ayı Belediye meclis toplantısında, vatanına milletine sadakatle bağlı örnek bir Türk Milliyetçisi olan Şehit Doç. Dr. Merhum Sinan Ateş’in aziz hatırasını Yenişehir ilçemizde yaşatabilmek için belediyemizin uygun göreceği büyük bir caddeye, park’a ya da bir sosyal tesise Doç. Dr. Şehit Sinan Ateş isminin verilmesi konusunda ki önergemiz, MHP’li belediye başkanı tarafından kabul edilmeyerek, yazılı olarak cevaplanmasına diyerek adeta sümen altı yapıldı.
Şehidimizin kitabını dağıttıkları için Türk Milliyetçileri gözaltına alınsa da, Yenişehir’de Sinan Ateş stickerlarını yırtıp atsalar, direklerden ismini sökseler de, evlatları Bengisu ve Banu Çiçek’in akan gözyaşları için bizler Sinan Ateş için adaleti tesis edeceğiz.
Sinan Ateş için adalet arayan değerli eşine, evlatlarına ve sevenlerine bizler İYİ Parti olarak söz veriyoruz. Bugün engellense de yarın, Yenişehir’de Doç. Dr. Şehit Sinan Ateş ismini yaşatarak, aziz hatırasına sahip çıkacağız. Kim oldukları tespit edilen Sinan Ateş’in katillerinden ve azmettiricilerinden, şart olsun, and olsun, yemin olsun ki bunun hesabını soracağız.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ