Demokrat Zafer

5 Milyar TL’lik çiğköfte pazarına yeni lider adayı

Türkiye ve Avrupa’da emin adımlarla büyüyen Lagash çiğköfte…

Ülkemizin en fazla tüketilen Fastfood yiyecekleri sıralamasında ilk üçte yer alan çiğ köfte pazarına iddialı bir marka daha yer alıyor.

1994 yılında temeli atılan Lagash çiğköfte marka güvenilirliği ve gıda standartlarına uymada ödüllü kriterlere ulaşan ve lezzet garantili satışları ile pazarda ciddi yer kapmaya hazırlanıyor.

Fastfood yiyeceklerin insan sağlığı üzerine yaptığı dezenformasyon ve kötü etkileri üzerine ciddi ARGE yapan firma ekim ayında düzenlenecek Uluslararası Ödül Töreninde alacağı ödülün  heyecanını yaşıyor.

Son Altı ayda en fazla bayilik kazanan çiğ köfte firması Avrupa pazarında lider olmak için kollarını sıvadı.

Almanya başta olmak üzere, Hollanda ve Belçika da franchise ve bayilik sistemini devreye sokan firma en fazla talep alan Türk gıda firması olarak da dikkatleri üzerine topladı.

En avantajlı bayilik sistemi şartlarına sahip olan çiğ köfte markası talep patlaması ile gelen teklifleri değerlendirme ve titiz bir çalışma ile faaliyete sokmak için büyük efor sarf ediyor.

Lagash Çiğköfte’nin en büyük avantajı porsiyonları ve fiyatları ile en ekonomik yiyecek markaları arasında yer alması. Sahip olduğu sertifikalar ile de yeni standartlar ve standart üstü bir çizgi ile tüketiciye sağlıklı gıda sunması.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ