Demokrat Zafer

Jeneratör sektörü Endüstriyel Motorlar İş Geliştirme Zirvesi’nde bir araya geldi


Yanmar Turkey tarafından düzenlenen ve jeneratör sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getiren zirvede sektördeki son gelişmeler ve sektörün geleceği masaya yatırıldı.
100 yılı aşkın üretim tecrübesiyle endüstriyel motorlar, iş makineleri, tarım makine ve ekipmanları, enerji sistemleri, deniz araçları ve ekipmanları üretiminde dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Yanmar’ın Türkiye iştiraki Yanmar Turkey, sektörün önde gelen  jeneratör firmalarının üst düzey yöneticilerinin yüksek katılımıyla, iş dünyasının enerjisi ve işbirliği ruhu ile Yanmar Turkey Endüstriyel Motorlar İş Geliştirme Zirvesi’nde bir araya geldi.

Zirve, Yanmar Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Erdoğan Shoshi’nin açılış konuşmasıyla başladı. Mustafa Kemal Erdoğan Shoshi konuşmasında, “Sektörü bir araya getiren ve sektörün geleceğini şekillendirmede büyük önem taşıdığına inandığımız böyle bir zirveye ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin sahip olduğu potansiyeli açığa çıkarmak, içinde bulunduğu coğrafyanın merkezi haline getirmek ve sektörde inovasyonları, sürdürülebilirliği ve mükemmelliği teşvik etmek açısından bu zirvenin büyük önem taşıdığına inanıyoruz” dedi.

Zirve, Türkiye Ukrayna İş İnsanları Derneği ( TUİD) Yönetim Kurulu Başkanı Burak Pehlivan’ın Ukrayna odaklı sürdürülebilir güç çözümleri başlıklı, fark yaratan konuşmasıyla hız kazandı. Burak Pehlivan konuşmasında, ‘’ Ukrayna’da, geçtiğimiz yılın son çeyreği ve bu yılın ilk aylarında yaşanan enerji kesintilerine karşı Türkiye, Ukrayna’nın en büyük jeneratör tedarikçisi olmuştur.  Yüzbinlerce Türk jeneratörü Ukrayna’nın farklı yerlerini zorlu süreçlerde aydınlatmıştır. Türk ticaret temsilcileri olarak, başarılarımızın üstüne her yıl yeni tuğlalar koyacağız. Bugün burada, bir ilk olarak bu kadar çok sayıda, birbirinden güzide jeneratör üreticilerimizi bir arada görmek gelecek başarılar için büyük bir umut doğurmuştur. Yanmar Turkey’nin Endüstriyel Motorlar İş Geliştirme Zirvesi aracılığıyla Türkiye’de üretilen jeneratörlerin motor desteği ile kalitesinin daha da üst seviyelere taşınabilmesi için gösterdiği bu çabayı ise ayrıca takdir ettiğimi belirtmek isterim’’ dedi.

Yanmar Turkey Endüstriyel Motorlar İş Kolu Müdürü Bahadır Birgücü’nün Yanmar markalı motorlar tanıtımı, Yanmar Turkey aplikasyon ve motor garanti süreçleri özelinde değerli bilgilendirmeleri ile devam eden zirve, katılımcıların soruları ile interaktif bir şekilde sonlandı. Bahadır Birgücü konuşmasında, “Yanmar Endüstriyel Motorlar İş Kolu; hem ürün çeşitliliği hem de iş ortaklarına sunduğu mühendislik hizmetleri ile üreticilerine yüksek kalitede tedarik olanağı sağlayarak hizmete hazırdır’’ dedi.

Yanmar Turkey, sektörel anlamda büyük ilgi gören Endüstriyel Motorlar İş Geliştirme Zirvesi’ni geleneksel hale getirmeyi ve sektörel güç birliği sayesinde nice başarılı işlere imza atmayı hedeflemektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ