Demokrat Zafer

Özenilen bayram sofralarının geleneksel markası: Korkmaz

Bayram sofraları, aileleri bir araya getiren, paylaşımın ve sevginin simgesi olan özel anlardır. Bu özel günleri daha anlamlı hale getirmek için titizlikle hazırlanan sofralara ayrı bir özen gösterilir. Korkmaz Orient Collection yemek takımı, bu duygusal anlara estetik ve zarafet katarken, bayramın manevi değerini en yüksek noktada hissettiriyor.

Bayramın coşkusu, sevdiklerimizle bir araya gelmenin mutluluğuyla birleşerek unutulmaz anlar yaratıyor. Korkmaz’ın kaliteli malzeme, göz alıcı tasarım ve özenli detaylarla hazırladığı yemek takımları, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bayram günlerini daha da özel kılıyor. 50 yılı aşkın tecrübesi ve ödün verilmeyen kalite anlayışı ile sofraların vazgeçilmezi olan Korkmaz’ın Orient Collection serisi, şık tasarımıyla bayram sofralarının en dikkat çeken tamamlayıcısı olacak.

Orient Collection serisi, geniş içeriği ve şık desenleriyle dikkat çekiyor
Beyaz fon üzerinde zarif çiçek desenlerin bulunduğu Orient Collection serisi, 60 parçadan oluşuyor. Yemek takımı içerisinde; 12 servis tabağı, 12 yemek tabağı, 12 tatlı tabağı, 12 çorba kasesi, 1 adet 30 cm kayık tabak, 1 adet 25 cm kayık tabak, 1 adet 22 cm kayık tabak, 1+1 adet çorbalık + kapak, 2+2 tuzluk ve biberlik ile 2 adet kürdanlık bulunuyor.

Bayrama özel indirimler, Orient Collection serisi ve diğer tüm Korkmaz ürünlerine mağazalarından ve  https://www.korkmazstore.com.tr/ internet mağazasından ulaşabilirsiniz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ