Demokrat Zafer

Schafer Zuchex 2023Fuarı’nda! Schafer Yeni Tılsım Serisi ile Zuchex 2023’e Hazır!

Geliştirdiği fonksiyonel ürünlerle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam eden Schafer 14-17 Eylül tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek olan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı 2023’teen yeni ürünleriyle yerini alıyor. 4 gün sürecek fuarda Schafer, Tılsım Serisi’ne eklenen 12 kişilikyemek takımlarıyla Türkiye’de bir ilk olan “Ömür Boyu Çıkmayan Altın Desen Garantisi”ne sahip olan koleksiyonunun yanısıra pişirme grubu, mutfak yardımcıları, yemek ve kahvaltı takımları, çatal kaşık bıçak takımları, küçük ev aletleri kategorilerinde ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor.

Özgün tasarım anlayışıyla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, kısa zamanda Türk züccaciye sektörünün en saygın ve köklü kurumları arasındaki yerini aldı. Sadece 10 ürün çeşidiyle başladığı yolculuğunu, bugün itibarıyla 5 ayrı ana kategoride yüzlerce çeşit ürünle hizmet veren bir marka haline gelerek sürdüren Schafer, tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ürünleriyle dikkat çekiyor.Dünyanın 3’üncü, Avrupa’nın 2’nci büyük fuarı olan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı, 14 Eylül’de TÜYAP’takapılarını açacak ve17 Eylül’e kadar devam edecek. Fuar, 150’den fazla ülkeden katılım sağlayacak 1.200 marka ile 45 bin ziyaretçiyibir araya getirecek.

Schafer desenleri ömür boyu garantili!

Sektörde kendine özgü tasarımlarla öne çıkan Schafer, Tılsım Serisi ile farklı coğrafyalarınve kültürlerinhikayelerini anlatan form ve desenlere sahip 12 kişilik yemek takımlarını Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’ndagörücüye çıkarıyor. Türkiye’de bir ilk olan “Ömür Boyu Desen Dayanıklılığı Garantisi’ne sahip olan yeni koleksiyon, tüm yıkamalar sonrasında desenini ve ışığını koruyan yepyeni bir teknoloji olan Alman Starjet teknolojisiyle üretiliyor. Tılsım Serisi’nin pek çok farklı kültürün zamansız hikayelerinden esinlenerek tasarlanan, sanat eserini andıran desen ve renklere sahipBelle, Jade, Bloomfest, Charm, Dreamy, Lace ve Sapphire isimli yemek takımları sofralara eşsiz bir güzellik bırakıyor. Schafer, 33. kez düzenlenecek olan fuarda pişirme grubu, mutfak yardımcıları, yemek ve kahvaltı takımları, çatal kaşık bıçak takımları, küçük ev aletlerikategorilerindeki yenilikçi ürünlerini de sergileyecek.

SCHAFER Hakkında: Schafer, 1980 yılından bu yana edindiği bilgi birikimiyle züccaciye sektöründe faaliyet gösteriyor. “Rahat ulaşılabilir” bir marka olma amacıyla yola çıkan Schafer yüksek kaliteli ürünlerini kullanıcılarla buluşturmayı ilke ediniyor. Geniş ürün gamıyla yenilikçi bir anlayışa sahip olan Schafer konsept mağazaları, çok katlı mağazalar, online satış mağazası ve uluslararası marketlerde varlık göstererek sektördeki yerini koruyor. İhracat kanadında hatırı sayılır işler yapmaya devam eden Schafer dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ