Demokrat Zafer

HAFTA SONU SAHNELERİNDE YILDIZLAR GEÇİDİ

Hafta sonu sahnelerde yıldızlar geçidi yaşandı. Gülben Ergen ve Zeynep Bastık Çeşme’de, Oğuzhan Koç Nevşehir’de, İrem Derici ise Çeşme ve Denizli’de seyircilerin coştuğu konserler verdi…

GÜLBEN ERGEN ENERJİSİ

Gülben Ergen önceki akşam Çeşme’de Şerefe Alaçatı’da sevenleriyle buluştu. Konserinde Bekir Gökmen ve Tolga Çam imzalı iki ayrı kıyafet giyen Ergen günler öncesinden rezervasyonları dolan mekânda enerjisiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

ÇEŞME ZEYNEP BASTIK’I ÇOK SEVDİ

Yazın büyük bölümünü Urla’daki çiftlik evinde geçiren Zeynep Bastık dün akşam bir kez daha Çeşme Mano Del Sol Beach‘te sahneye çıktı. Hayranlarının Bastık’ın tüm şarkılarına eşlik ettiği konserde adeta müzikal bir şölen yaşandı. Zeynep Bastık’ın yaz konserleri hız kesmeden devam edecek!

OĞUZHAN KOÇ 65 BİN KİŞİYE ŞARKI SÖYLEDİ

Oğuzhan Koç Kültür ve Turizm Bakanlığının düzenlediği Kültür Yolu Festivali kapsamında Nevşehir’de yapılan Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde dün akşam konser verdi. 65 bin kişinin izlediği konser bugüne kadar Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nin en kalabalık katılımcılı etkinliği oldu.

İREM DERİCİ İNCECİK OLDU

Hafta sonu Çeşme ve Denizli de arka arkaya konserler veren İrem Derici verdiği kilolarla dikkat çekti. Kısa süre önce Şeyda Çoşkun’un diyet programına başlayan İrem Derici “Diyet ve sporu aynı anda götürerek sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum” dedi. Derici bu hafta tüm vaktini İstanbul’da vereceği konserler için provalarda geçirecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ