Demokrat Zafer

Sirius Loft’tan Yatırımcıya Büyük fırsat

Sirius Loft Residence, 31 Mart tarihine kadar sınırlı sayıda dairede peşin ödemede yüzde 20’lik bir indirim imkanı sunuyor.

Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli Yakakent mahallesinde yapımına devam ettikleri Sirius Loft Residence projesi için 31 Mart tarihine kadar peşin ödemede yüzde 20’lik bir indirim imkanı sunduklarını söyledi.

Anadolu caddesine yakın konumu, sosyal donatıları ve kaliteli mimarisiyle dikkat çeken Sirius Loft’un yatırımcılar tarafından ilgi gördüğünü belirten Barış Öncü, geniş ve kullanışlı bir konut tasarımına imza attıklarını dile getirdi.

Sirius Loft hakkında bilgi veren Öncü, “Daha önce yine bizim yapmış olduğumuz Çamlıkent projesinin üstünde yer alan projemiz toplam 13 bin 800 metrekarelik inşaat alanına sahip.

Toplam 33 daire ve 1 işyerinden oluşuyor. Bunlardan 8 tanesi asma kat loft, 7 tanesi 2+ 1 flat, 18 tanesi 3+1 flat olarak tasarlandı. Loft dairelerde 6.5 m tavan yüksekliği bulunuyor; uçan merdivenle üst kata çıkılıyor. Geniş, ferah ve herkesin keyifle rahat yaşayabileceği, geniş hacimler sunuyoruz. Malzeme kalitesine özel önem verdik. Tavanların hepsi asma tavan, merkezi sistem yerden ısıtma ve elektrik süpürgesi sistemi de standart olarak sunuluyor. Eşiksiz sistem, alüminyum doğrama, ısı cam, akıllı ev otomasyon sistemi, klima altyapısı ve 4’lü ankastre seti de standart olarak müşterilerimize sunuyoruz. Örnek dairemiz de hazır. Projenin yapımına Ağustos 2020’de başlamıştık bu yılın 2022 Ağustos ayında da teslim edeceğiz” diye konuştu.

KARLI YATIRIM FIRSATI

Toplam 100 milyonluk yatırım tutarı olan Sirius Loft’un aynı zamanda de karlı bir yatırım fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Barış Öncü, “Şu anki yüksek enflasyon ve dolar nedeniyle yatırımcıların kredi kullanarak ev almaları gerçekten zor bir hal aldı. Artık nakit parası olanlar oturum veya yatırım için ev almayı tercih ediyor. Herşeye rağmen gayrimenkul en güvenli yatırım aracı. çünkü paranızı bankaya da yatırsanız kur korumalı mevduatta tutsanız elde edeceğiniz kar % 16 seviyelerinde kalıyor. Biz de buradan hareketle 31 Mart’a kadar peşin ödemede yüzde 20’lik bir indirim imkanı sunuyoruz. Anahtarları önümüzdeki Ağustos ayında teslim edeceğiz. Zaten o tarihe kadar konutlar yüzde 50 değer kazanacak. Yani yatırımcılar paralarına 4 ay içerisinde % 50 kar eklemiş olacaklar. Bu kampanyayı yapmamızdaki bir diğer neden de yatırımcı parasını faize yatırmasın, ekonomik sisteme kazandırsın ve sistemin çarkları dönsün istiyoruz. Şu anda sınırlı sayıda dairemiz kaldı. Herkesi örnek dairemizi görmeye bekliyoruz. Sirius projesinin 110 dairelik ikinci etabının da hazırlıklarını yapıyoruz. Lansman için şartların uygun olmasını bekliyoruz ”

YATIRIMCILAR VAKİT KAYBETMESİN

Gayrimenkulün en güvenli liman olduğunu ifade eden Barış Öncü, şunları söyledi: “ İzmir ve Ege bölgesi yoğun göç alan bir bölge, yurtdışından da talep görüyor. Yatırımcılar eğer konut alma niyetleri varsa beklemesinler. Lokasyon gözetmeksizin imkanları varsa daire satın alsınlar. Çünkü bugünkü fiyatları bulamayacaklar. İnşaat firmaları yeni konut üretemiyor. Artık pahalı da olsa ev bulamayabilirsiniz. O nedenle vakit kaybetmeden bitmeye yakın veya bitmiş daireleri satın alın. İzmir ve Ege bölgesi yoğun göç alan bir bölge, yurtdışından da talep görüyor”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ